Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Great Scholarships 2023 2024 Yeşilçam günlerine İngiltere komedi

Bu haber kez okundu.

İşadamı sınırda 500 bin Euro ile yakalandı

Devlet radyosunun haberine göre iş adamı parayı Güney Kıbrıs'a 200 ve 500 Euro'luk banknotlar halinde soktu.Burada parayı Kıbrıs bankalarına yatırmaya çalıştı ancak bankalar kaynağı ile ilgili herhangi bir belge sunulmadığı için bu parayı kabul etmedi. Güney Kıbrıs'ta umduğunu bulamayan iş adamı Atina'ya dönmek üzere havalimanına gittiğinde üzerinde yüklü bir meblağ taşıdığı farkedildi ve gözaltına alındı. Güney Kıbrıs kanunlarına göre ülkeye girişte 10 bin Euro ve üzerindeki miktarların gümrükte beyan edilmesi gerekiyor.Konuyla ilgili açılan soruşturma devam ettiği için iş adamının neden böyle bir transfere kalkıştığı açıklanmadı ancak bu haber Yunan kamuoyu için aslında hiç de şaşırtıcı olmadı. Yeni iktidara gelen Aleksis Çipras liderliğindeki Syriza'nın zenginlere yüksek vergiler getireceği düşünülüyor.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.