Öne Çıkanlar twitter özellik Ercüment Balakoğlu öldü mü ingiltere tasarı Pedro Sanchez rapçi Ezhel kayıp yusuf kurban bayramı ne zaman reklam Deniz Seki:

Bu haber kez okundu.

İspanya'da canlı yayındaki kadın muhabirin kalçasına dokunan erkek gözaltında

Muhabir Isa Balado, Salı günü yapılan yayında Madrid’deki bir soygunun ardından olay yerinden canlı yayın yapıyordu. Bu sırada kadraja giren bir erkek yaklaşıp, Balado’nun kalçasına dokundu. Balado yayına devam etmeye çalıştı, ancak stüdyodaki sunucu Nacho Abad duruma müdahale etti “Isa, rahatsız ettiğim için affet ama kalçana mı dokundu?” diye sordu. Muhabir olayı teyit edince Abat, o “aptalı” kameranın göstermesini istedi. Daha sonra kameranın çerçevesine hem Isa Balado hem de hala orada gülümseyerek ve kahkaha atarak duran zanlı girdi. Balado daha sonra “Hangi kanal olduğumuzu bilmek istiyorsunuz ama az önce gerçekten kalçama mı dokundunuz, canlı yayın yapıyorum ve çalışıyorum” dedi.



Zanlı, Balado’nun kalçasına dokunduğunu reddedip, uzaklaşmadan hemen önce muhabirin kafasını 'gıdıklamaya' çalıştı.

Polis daha sonra, bir şüphelinin canlı yayındaki muhabire 'cinsel saldırıda' bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alındığını duyurdu.Haber kanalının sahibi Mediaset Espana, bir açıklama yayımlayıp muhabirine destek verdi.İspanya Çalışma Bakanı Yolanda Diaz, olayın cezasız kalmaması gerektiğini söyledi.Diaz X hesabından yaptığı açıklamada “Gazetecilerin, böyle cinsel saldırıda bulunmasının nedeni bu maçoluk ve saldırganlar kameraların önünde bile pişmanlık göstermiyorlar” dedi.Olay, İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales’in, Kadınlar Dünya Kupası töreninde, futbolcu Jenni Hermoso’yu dudaklarından öpmesiyle başlayan cinsiyetçilik tartışmasının yaşandığı bir dönemde geldi.Rubiales daha sonra yükselen eleştiriler karşısında istifa etti ve hakkında cinsel saldırı şikayetinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.