Öne Çıkanlar Brunel University London Anglia Ruskin University Türkiye için GREAT burs Londra Çağdaş Solistlerinden Mustafa Nermi londra doktorlar Aliyev Lucy Letby Levent Canen Manchester ve Edinburgh

Bu haber kez okundu.

İstanbul Elsewhere, Londra’nın çeşitli yerlerinde konsept meyhaneler kuruyor

Avrupa Ajansı (Ava) Londra-Bu yaz Londra meyhane “kokacak”!Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu İstanbulluluk projesi  İstanbul Elsewhere, Londra’nın çeşitli yerlerinde konsept meyhaneler kuruyor. Meyhane Summer kapsamında Ağustos-Eylül boyunca 5 meyhane gerçekleştirilecek.Meyhane müdavimleri için yaz ikramı: Ya işi bile arkadaşlarınızla, ya da hiç bilmeyip merak eden yabancı dostlarınızla, açık ve kapalı ortamlarda İstanbul Meyhaneleri özleminizi giderin ve keyifini çıkarın. Meyhane North ile her zamanki pop-up meyhane yerimiz Haggerston’da, Meyhane South ile Richmond'da, Meyhane in the Park ile Regents Park'ta açık alanda, Meyhane on Thames ile Thames Nehri üzerinde bir teknede ve Mini Fest ile Boğaz'ın lezzetini Londra'nın merkezine taşıyarak kadehlerimizi kaldırıyoruz..Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın işlettiği online meyhane, Meyhane Elsewhere, Ağustos ve Eylül aylarında gather-in’de müdavimlerini ağırlamaya; Vakt-i Kainat serisi ile ehlikeyfi kainatın her yerindeki dostlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Meyhane Summer nedir?

Meyhane Summer, Londra’nın çeşitli yerlerinde konsept pop-up meyhaneler kuran, ücretli ve ücretsiz etkinlikleri olan bir İstanbul Elsewhere projesidir.Mehmet Ali Işık’ın “İstanbul Meyhaneleri: Vuslatın Başka Alem Belgeseli’nde söylediği gibi, "Her nerede mey içiliyorsa orası meyhanedir" diyerek İstanbul meyhanelerini Londra’ya taşıyor, yazı büyük bir muhabbet ile kapatıyoruz.

Peki nasıl?

Londra’daki etkinlikler için İstanbul Elsewhere web sitesinde yer alan Meyhane Summer sayfasından biletleri satışa çıkarıyor, online etkinlikler için gather-in’de ücretsiz yer ayırmanızı sağlıyoruz. Ancak yerler kısıtlı, sıkı takip ve acele şart.

Istanbul Elsewhere nedir?

İstanbulluluğu, İstanbulluluk kimliğini merak etme, anlama çalışma, bulduğunu da paylaşma projesidir; ama “dışarıdan” bakarak… İstanbul’u değil İstanbulluluğu anlatıyoruz. Yedi göbek geriye giden değil kendine İstanbullu diyen herkesi dahil ediyor, nerede yaşanırsa yaşansın bitmek bilmeyen bir muhabbetten dem vuruyoruz.

gather-in nedir?


Gather-in arkadaşlarınızla birlikte online olarak sosyalleşebileceğiniz, kendi buluşmalarınızı yaratabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar ve güzel tesadüflerle temas edebileceğiniz, diğer video konferans ortamlarına benzemeyen bir deneyim. Özü; insanları bir araya getirmeyi seven, sırf bunun için yazılım yaratan ve yetinmeyip bir de bu yazılım içine kendine has bir konsept yerleştiren bir ortam. Röportaj ve bilgi talebi için [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz.


Meyhaneler


Meyhane in the Park- 21 Ağustos Pazar
Meyhane Elsewhere-25 Ağustos Perşembe TSI 21:00, UK 19:00 (online)
Meyhane South- 4 Eylül Pazar
Meyhane Elsewhere- 8 Eylül Perşembe TSI 21:00, UK 19:00 (online)
Meyhane on Thames- 18 Eylül Pazar
Mini Fest- yakında
Vakt-i Kainat-1 Ekim Cumartesi TSI 17:00 UK 15:00 (online)

Online etkinliklere yer ayırmak için: https://gatherin.life/events 
Onsite etkinliklere yer ayırmak için: https://www.istanbulelsewhere.com/meyhane-summer 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.