Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Serdar Karagöz DSÖ Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk University of London

Bu haber kez okundu.

Minik Yağmur Köseoğlu, törenle Londra'da toprağa verildi

AVRUPA AJANSI (AVA)-İngiltere’ye Elbistan şehrinden gelerek Londra’da yaşayan Köseoğlu ailesinin acı günü. Tatil için Türkiye Ayvalık’a gittiler. Acı bir kazada vefat eden ailenin 11 yaşındaki minik kızı Yağmur için gözyaşları içinde cenaze töreni yapıldı.Balıkesir İli Ayvalık ilçesinde kahreden bir kaza yaşandı. Sarımsaklı plajında iki jet-ski çarpıştı, 11 yaşındaki kız hayatını kaybetti. 21/08/2023 tarihinde Kuzey Londra Woodgreen'de buluanan Cemevi'nde saat 12:30 da cenaze merasimi yapıldı ve ardından 14:30 da ALEVİ mezarlığına defin edildi.  

İAKM ve Cemevi’nden uğurlandı


Londra Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde Köseoğlu ailesinin minik kızları Yağmur,  son yolculuğuna uğurlandı. Londra Cemevi Başkanı İbrahim Has ve Alevi Federasyonu  başkanlarından İsrafil Erbil katılım gösterdi. Cenaze töreninde saz eşliğinde semaha duruldu. Ailesi gelen yakınlarından taziyeleri kabul etti.

Türkiye’de basınına kaza böyle yansıdı

Balıkesir İli Ayvalık ilçesinde kahreden bir kaza yaşandı. Sarımsaklı plajında iki jetski çarpıştı, 11 yaşındaki kız hayatındı kaybetti. Ayvalık’ın dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları’nda küçük kızı ile jet ski kiralayan baba, denizin ortasında üzerinde hareket halindeyken bir gencin kullandığı jet ski onlara çarptı.Çarpışma sonrasında 11 yaşındaki minik kız ağır yaralandı. Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesindeki ekipler, baba-kızın bulunduğu jet skiye çarpan genci gözaltına aldı.Olayla ilgili Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın başlattığı soruşturma sürüyor.

 21/08/2023 tarihinde Kuzey Londra Woodgreen'de buluanan Cemevi'nde saat 12:30 da cenaze merasimi yapıldı ve ardından 14:30 da ALEVİ mezarlığına defin edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.