Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Rekabet Kurulu Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc

Bu haber kez okundu.

Müzik dünyasını sarsan haber, Ünlü şarkıcı nehirde ölü bulundu

Avrupa’da ve Uzakdoğu ülkelerinde yoğun hayran kitlesi bulunan Anca Pop, yılbaşını ailesiyle geçirmek için Romanya’ya gitmişti. Arabasıyla yola çıkan şarkıcıdan haber alamayan ailesi Pazar günü polise haber verdi.
Polisin yaptığı araştırma sonucunda Anca Pop’un kullandığı araç, ülkenin güneydoğusunda Tuna Nehri’ne düşmüş halde bulundu. Polisler araçta yaptığı incelemede genç şarkıcının cansız bedenine ulaştı. Ailesi ve hayranları ölüm haberiyle yasa boğulurken, polis ilk aşamada kaza olarak değerlendirilen olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.