Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

Deniz Gezmiş’in bu fotoğrafı ilk kez yayınlandı

1969 yılına ait fotoğrafta, Deniz Gezmiş, Hukuk Fakültesi bahçesinde gözaltına alındıktan sonra getirildiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu Sansaryan Han’da yer alıyor. Bugün aynı zamanda 72. doğum günü de olan Deniz Gezmiş’in fotoğrafını, 1979 yılında hayatını kaybeden gazeteci Erol Olgundemir’in çektiği belirtilirken, fotoğraf, Depo Photos’ta ilk kez yayımlandı.
Fotoğrafta, Deniz Gezmiş’in, kollarını masaya koyduğu, ellerini ise çenesinde birleştirerek beklediği fark ediliyor. 68’ın önemli ismi Deniz Gezmiş; Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ile birlikte 47 yıl önce idam edildi.

Kaynak: Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.