Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk University of London Goldsmiths Edinburgh Napier University

Bu haber kez okundu.

TTFF'den Gima Bodrum sponsorluğu için Vehbi Keleş'e teşekkür

AVRUPA SPOR-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) 11 Ocak ile 14 Ocak tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Kıbrıs Barıṣ Kupası maçı oynadı. Kupa maçı, İngiltere Londra ṣehrinde Gima Bodrum sponsorluğunde gerçekleṣti. İngiltere'nin başkenti Londra'daGima markasıyla faaliyet gösteren iṣ adamı Vehbi Keleş'e Türk Toplumu Futbol Federasyonu gençler adına teṣekkür etti.

TTFF açıklaması şöyle:

"Vehbi Keleş her yıl toplumun çocuklarına destek veriyor. Geleceğimizin gençleri sağ duyğulu iṣ adamlarımızın sayesinde olmak istedikleri yerlerde oluyor. TTFF Baṣkanı İrfan Davulcular ve yönetim kurulu, Gima ṣirketine ve sahibi olan Vehbi Keleş'e gençlerin hayallerini gerçekleṣmesi için verdikleri katkıdan dolayı teṣekkür ederiz. Türk Toplumu Futbol Federasyon Baṣkanı İrfan Davulcular veYönetim Kurulu"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.