Öne Çıkanlar ingiltere londra maç ne zaman avrupa muharrem ince maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de üniversite ve kolej A Level sınav sonuçları açıklandı

İngiltere, Galler ve Kuzey İrlanda'daki öğrenciler, üç yıl sonra A Level seviye sonuçlarını alıyorlar. 425.000'ten fazla öğrenci üniversiteye yerleşti. AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA/ÖZEL HABER-Bekleyiş neredeyse bitti… Bu yaz girdikleri sınavlar, koronavirüs pandemisinin neden olduğu aksaklıklardan sonra üç yıl sonra yapılan ilk sınavlardı. Sonuçlar yayınlanmaya başladı.Öğrencilere yönelik bireysel sonuçlar artık okullar ve kolejler tarafından yayınlanıyor.İngiltere, Galler ve Kuzey İrlanda'daki öğrenciler, üç yıl sonra ilk yüz yüze sınavlar için A-Level sınav seviye sonuçlarını alıyorlar. T-Level seviyeleri ve BTecs alanlarında da bugün sonuçlar açıklandı. Sonuçlar saat 08:00'de öğrencilere açıklandı. Sınavların öğretmen tarafından değerlendirilen notlarla değiştirildiği pandemi sırasında notlar rekor seviyelere ulaştı - dolayısıyla bu sefer daha düşük olması bekleniyor. Bu, İskoçya'daki öğrencilerin geçen hafta sonuçları açıklandığında geçme oranında bir düşüş görmesinden sonra geldi. İngiltere genelindeki öğrenciler, pandeminin neden olduğu eğitim kesintisi nedeniyle bu yıl sınavlarda ekstra yardım aldı. Not sınırları daha esnektir ve hangi konuların revize edileceğine dair bazı ön bilgiler yayınlanmıştır.A Level, T Level ve BTecs sonuçlarımı nasıl alabilirim.Sonuçlarımı nasıl alabilirim?Öğrenciler, sonuçlarını şahsen okuldan almak veya çevrimiçi olarak giriş yapmak için okullarına gidecekler.Üniversiteye başvurduysanız, Ucas, Üniversiteler ve Kolejler Kabul Servisi, sistemlerini çok kısa bir süre içinde (08:15'te) güncellemeye başlayacaktır, ancak yüklenecek çok sayıda sonuç olduğundan birkaç saat sürebilir.Kısmen nüfustaki 18 yaşındakilerin sayısındaki artışa bağlı olarak, bu yıl 667.000 öğrenci rekor düzeyde üniversiteye başvurdu.

Sonuçlar için Link-bağlantı: Ucas, the Universities and Colleges Admissions Service

 
 425.000'den fazla öğrenci üniversite veya koleje yerleşti.Bugün Birleşik Krallık'ta üniversiteye veya koleje kabul edilmeyi kutlayan 425.830 öğrenci var - kayıtlardaki en yüksek ikinci sayı. Pandemi sırasında öğretmenler tarafından verilen notların ardından bu yıl yüz yüze sınavlara dönüş, 18 yaşındakilerin ilk veya sigorta tercihlerine 2019'a göre %19 daha fazla kabul edildiğini gördü. Ve Ucas, Üniversiteler ve Kolejler Kabul Servisi'nin bugünkü rakamlarına göre, öğrencilerin öğretmen tarafından değerlendirilen notlara göre yer verildiği 2021'de görülen en yüksek seviyeden sadece %2 daha düşük.Ucas CEO'su Clare Marchant, "Bugün sonuçlarını alan tüm gençleri tebrik etmeliyim" dedi.İngiltere'de yüksek öğrenime başvuran öğrencilerin üçte ikisinin ilk tercihlerini yapmış olmasının "kesinlikle mükemmel" olduğunu söyledi.Ve Covid sırasında bu uçurumun artmasıyla ilgili endişelere rağmen, en avantajlı ve en dezavantajlı üniversiteye girmek arasındaki farkın daraldığını söyledi.Bu yıl, 370'i (başvuru sahiplerinin %71'i) kabul edilen ilk T-seviyesi öğrencilerin yüksek öğrenime başladığını da gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.