Öne Çıkanlar londra cemal kaşıkçı 24 haziran seçimleri ingiltere University of London Bursa Kebap Evi londra Trading Sudha Murty Microsoft İngilterede uzmanlar

Bu haber kez okundu.

2023 ve 2024 YIL SONU VERGİ REHBERİ, ADPL AÇIKLADI

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-Geçtiğimiz yıla, küresel salgının ekonomik etkisinden kurtulmaya yönelik devam eden çabalar damgasını vurdu. Enflasyon, tedarik zincirindeki kalıcı aksaklıklardan ve jeopolitik gerilimlerden etkilenen önemli bir endişe kaynağı olarak ortaya çıktı. Bu ekonomik zorlukların üstesinden gelmek için İngiltere kükümeti, gelir yaratma ile işletmelere ve bireylere verilen desteği dengelemek için vergi politikalarını ayarladı. Düzenleyici ortam, işletmelerin ve bireylerin uyumlu kalabilmeleri için uyum sağlamalarını gerektiren sürekli bir değişim yaşamıştır.İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt, 2023 Sonbahar Bildirisini 22 Kasım 2023'te Parlamento'ya sunarak destekleyici belgeleri yayınlarken, İngiltere Bütçe Sorumluluğu Ofisi (OBR) Birleşik Krallık'ın ekonomik ve mali görünümüne ilişkin güncellenmiş tahminler yayınladı.İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt, Sonbahar Bildirisinin, Bahar Bildirisinde yeniden ele alınmasını beklediğimiz iki tema olan "İngiliz ticaretini desteklemeye yönelik büyüme önlemleri" ve "işin karşılığını almaya yönelik önlemler"i ortaya koyduğunu söyledi.

Gelecekteki potansiyel reformlara dair beklenti vergi planlamasında ve mali ortamda yön bulmada uyum ve esnekliğin önemini vurgulamaktadır.

Account Direct Plus - ADPL İngiltere yıl sonu vergi kılavuzu

Bunu akılda tutarak, yeni vergi yılına sağlam bir zeminde başlamanızı sağlayacak bilgiler sağlamak için ADPL bu yıl sonu vergi kılavuzunu hazırladı. Bu kılavuzda, 2023/24 yılının geri kalan ayları için geçerli olan birincil vergi indirimleri ve indirimlerinin kısa özetlerini bulacaksınız. Her bölüme, tüm önemli alanları değerlendirmenize yardımcı olacak pratik bir kontrol listesi görevi gören bir dizi planlama noktası eşlik etmektedir. Sorularınız varsa veya vergi planlamanızı daha derinlemesine incelemek istiyorsanız, lütfen bize ulaşın. Mali yılda ilerlemenize yardımcı olmak için buradayız. e-mail: [email protected] Tel: 020 8886 9222


KİŞİSEL ÖDENEKLER VE TASARRUFLAR
Kişisel vergi faturanızı en aza indirmek.

ISA'lar
ISA ödeneğinizi kullanma.

EMEKLİLİK KATKILARI
Emeklilik için tasarruf.

VERASET VERGİSİ
Gelecek için planlama.

EMLAK VERGİLERİ
Mülkünüzle ilgili vergiler.

SERMAYE KAZANCI VERGİSİ
Kurallar, muafiyetler ve ödenekler.

İŞ VARLIĞININ ELDEN ÇIKARILMASINA İNDİRİM
YIL SONU VERGİ REHBERİ 2023/24
İşletmenizi satarken CGT.

İKAMET OLMAYAN VERGİ
Vergi ve ikamet durumunuz.

VERGİ VERİMLİ PERSONEL AVANTAJLARI
İşletmeler için vergi tasarrufu ipuçları.

KURUMLAR VERGİSİ
Değişiklikleri anlamak.

 TAX-KDV
TAx-KDV sisteminde gezinme.


CEZALAR
Uyumsuzluğun maliyeti.

Vergi masraflarının (veya duruma göre vergi indiriminin) uygulanma şekli bireysel koşullara bağlıdır ve gelecekte değişikliğe tabi olabilir. ISA ve emekliliğe uygunluk bireysel koşullara bağlıdır. FCA düzenlemesi, düzenlemeye tabi belirli faaliyetler, ürünler ve hizmetler için geçerlidir ancak tüm vergi planlama faaliyetleri ve hizmetleri için geçerli olmayabilir. Bu belge yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve içindeki hiçbir şey tavsiye veya tavsiye niteliğinde değildir. Bu belgede yer alan bilgilerin doğru ve güncel olmasını sağlamak için büyük özen gösterilmiş olmakla birlikte, herhangi bir bilginin doğruluğu veya eksiksizliği konusunda herhangi bir garanti verilmemektedir.

Vergi planlaması tavsiyesi için iletişime geçin

WWW.ACCOUNTINGDIRECTPLUS.COM

  [email protected]

020 8886 9222

293 Green Lanes, Londra, N13 4XS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.