Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Birleşik Krallık ülkelerinden İskoçya'daki Türkler bizleri gururlandırıyor

AVRUPA AJANSI (AVA) EDINBURG - Türk iş insanı Nihat Oymak'ın işlettiği Antioch Resturant, İskoçya'nın en iyi Türk restoranı olarak adını yazdırdı. The Scottish Asian Food Awards’un düzenlediği törende ödüller dağıtıldı. Nihat Oymak’ın sahibi olduğu Antioch Restaurant, İskoçya'nın  en iyi Türk restoranı seçildi.

Nihat Oymak

Ace Alterations Tailoring & Curtains şirketiyle tekstil sektörünün yanısıra, gayrimenkul yatırım şirketi, Oymak Property Investment ile bilinen Türk iş insanı Nihat Oymak, La Menta Cafe Bar şirketi ile eğlence sektöründe İskoçya’da tanınıyor.

Antioch Resturant Dunfermline’de

Dunfermline şehrindeki Antioch Resturantı iki yıl gibi kısa sürede açmasına rağmen  İskoçya'nın en iyi Türk restoranı seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Nihat Oymak, şunları dile getirdi: 

“İki yıl önce açtığımız restoranımız 2019 yılı Asian Food ödülüne layık görüldü. Asya dünyanın en büyük kıtasıdır ve yemek çeşidin dünyada en çok olduğu kıtadır. İskoçya-Edinburgh’da dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Hayat kalitesi yüksek, zarif bir hayat biçiminin yaşandığı muhteşem bir şehir. Bu ortamda yemeklerimizi ve hizmet kalitemizi takdir eden Dunfermline ve Edinburgh halkına; ödülü bize layık gören jüriye şahsım ve bütün ekibim adına sonsuz teşekkür ederim.”

Antakya mutfağını tüm detaylarıyla Dunfermline'a taşıyan ve 2019 yılında, Trip Advisor'dan mükemmellik sertifikası alan Antioch, şehirdeki en iyi 10 restoran arasında gösteriliyor.

Nihat Oymak’ın sahibi olduğu Antioch Restaurant, İskoçya'nın  en iyi Türk restoranı seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.