Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren

Bu haber kez okundu.

Birleşik Krallık’ta Özlenen Marka, Beklenen Kalite TESKA'ya Avrupa Kalite Ödülü

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA/ÖZEL- Dünyanın en iyi mutfak, yatak odası ve banyo markalarının Birleşik Krallık'taki en büyük buluşması ve 6-9 Mart'ta gerçekleşecek.İngiltere'nin Birmingham şehrinde düzenlenen fuara yeni ürünleriyle katılacak olan Teska, 6 - 9 Mart tarihleri arasında NEC serdi salonunda İngiliz ziyaretçilerini bekleyecek. Birmingham Nec Fuarında J80 standında yer alacak olan Teska yönetim kurulu başkanı İbrahim İyice ve Teska dış ticaret müdürü Fikret Yıldırım, yeni kolleksiyonlarıyla Birleşik Krallık pazarında iddiallı olduklarını söyledi. 

FUAR: Informa Markets (Birleşik Krallık)  6 - 9 Mart 2022 KBB BİRMİNGHAM. Etkinlik detayları:  Kbb Birmingham, dünyanın en iyi mutfak, yatak odası ve banyo markalarının Birleşik Krallık'taki en büyük buluşması ve 6-9 Mart'ta gerçekleşecek. KBB endüstrinin köklü buluşması. KBB Birmingham'da 250'den fazla mutfak, yatak odası ve banyo sergileyicisinden en son yeni ürün lansmanlarını yapılacak. İnovasyon Ödülü kazananlarıyla teknolojik gelişmeleri fuarda keşfedebilirsiniz.

26 ürün kategorisinde binlerce ürünü keşfedin ve dört günlük kbb Birmingham'da meslektaşlarınızla iletişim kurun. Adres: NEC Birmingham B40 1NT

Londra’da, Avrupa Kalite Zirvesi Lobın Internatıonal tarafından gerçekleşti.

Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nde dünyanın en önemli iş merkezlerinden biri olan Londra’da, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini ağırladı. 1988 yılında Türkiye’nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi , tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan “ Lob’ın ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu ve Lob’ın International Londra temsilcisi Poyraz Veysal Çadır koordinasyonunda 35 yıldır faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekte.

Teska’ya kalite ödülü 


İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen törende, Teska yönetim kurulu başkanı İbrahim İyice ve Teska dış ticaret müdürü Fikret Yıldırım, Avrupa Kalite Ödülü aldı.Birleşik Krallık’ta Özlenen Marka, Beklenen Kalite TESKA.%100 Türk Malı Teska Banyo Sistemleri Çok Yakında Birleşik Krallıkta ! Hangimiz duş alınca bir ohh çekmiyoruz ki ? Peki duş alırken suyun ısısı sabit olabilseydi… Ya da su, aynı anda bir yandan başınızı okşarken bir yandan da sırtınıza masaj yapsaydı… Türkiye’de tasarlanan, üretilen ve test edilen Teska Duş Sistemleri banyo rutininizi zenginleştirecek yeniliklerle Çok yakında Birleşik Krallık’ta!

Dünyanın en iyi mutfak, yatak odası ve banyo markalarının Birleşik Krallık'taki en büyük buluşması ve 6-9 Mart'ta gerçekleşecek.


TESKA :

Çeyrek asra yakın üretim tecrübesi ile banyo, lavabo armatürleri ve duş sistemleri alanında öncü ve dinamik bir oyuncu olan TESKA, üretim hayatına Adana'da küçük bir atölyede başlamış ve 2012 yılında şirket merkezini İstanbul'a taşımıştır.Bugün modern üretim tesisinde her biri kendi alanında profesyonel ekipler ile çalışarak banyo rutinini zenginleştirecek ürünler geliştirmektedir.Suyu teknoloji ve tasarımla buluşturmak; fonksiyonel, konfor odaklı, minimal, çarpıcı ve özgün mekanların bütünsel bir parçası olarak var olmak; yaşam alanları için hayata ve ruha dokunan fikir ve ürünler geliştirerek adım adım büyümek her zaman ana önceliğimiz olmuştur.Kaliteden taviz vermeyen kalite tutkumuz ve fayda odaklı bakış açımızla banyonuzda estetiğe değer veren yenilikçi ürünler tasarlamak bizi her geçen gün daha da heyecanlandırmaya devam ediyor.

İngiltere'nin Birmingham şehrinde düzenlenen fuara yeni ürünleriyle katılacak olan Teska, 6 - 9 Mart tarihleri arasında NEC serdi salonunda İngiliz ziyaretçilerini bekleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.