Öne Çıkanlar twitter özellik tasarı rapçi Ezhel reklam Peter Alexander Kayserispor Beşiktaş Dokuz Ay On Gün Virgin Sport Türk Toplumu Futbol Federasyonu TTF KKTC Bakanı Ünal Üstel

Bu haber kez okundu.

Black Cab sürücüleri son dakika! Londra'da Erad'ların fiyatı ne kadar?

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE- Uygun maliyetli ERAD değişimleri, elektrikli siyah taksi (Black Cab) sahipleri için yeni bir çağın habercisi. eAxle, Volvo'nun T8 Twin Engine plug-in hibrit serisinde ilk kez sahneye çıktı ve 2016 yılında Automotive News PACE İnovasyon Ödülü'nü kazandı. Bu araçlarda, GKN Driveline'ın teknolojisi, 60kW'lık bir güç aracılığıyla arka tekerleklere güç sağlayan bir 'dingil bölme' fonksiyonuna hizmet ediyor. Elektrik motoru, içten yanmalı motor ise ön tekerlekleri hareket ettiriyor. LEVC TX için eAxle, daha güçlü bir 120kW elektrik motoruyla donatılmış, birincil tahrik mekanizması olarak daha merkezi bir rol üstleniyor.

 I.D Taxis ERAD değiştirme hizmetini duyurdu

Bu kurulum, taksinin ön kısmında bulunan ve akü paketini şarj ederek aracın menzilini artıran ve taksinin her zaman elektrikle hareket etmesini sağlayan küçük bir benzinli motorla tamamlanıyor. TX, benzinli jeneratörün yardımıyla toplam 377 mil'e kadar uzanan, yaklaşık 80 mil'lik resmi saf elektrik menziline sahiptir. LEVC için özel olarak tasarlanan koaksiyel eAxle, aracın gerektirdiği benzersiz sürüş dinamiklerine uyacak şekilde özel olarak tasarlandı. Temel tasarımını Volvo plug-in hibritlerin eAxle'ıyla paylaşırken, farklı performans kriterlerini karşılamak üzere tasarlanmış belirli özellikleri bünyesinde barındırıyor. Bu özel yapım ünite, 17 kg'ın altındaki hafifliği ve %97,5'e varan mekanik verimliliğiyle dikkat çekiyor. 

I.D Taxis, £2.495 artı KDV karşılığında bir ERAD değiştirme hizmetini duyurdu; bu rakam, şu anda sürücülerin karşılaştığı 4.000 £ - 5.000 £ arası korkutucu onarım maliyetlerinden önemli ölçüde daha düşük bir rakam. Bir yıllık garantiyle birlikte sunulan geliştirme, kabin sahiplerinin en ağır masraflarından birini hafifletebilir. 

Siyah Taksiler için Otomotiv Cerrahı I.D Taxis  Tel: 020 8591 0700

İrfan Davulcular Erad sistemini ve fiaytları AVRUPA AJANSI'na özel açıkladı. 


İrfan Davulcular: "Londra'da ID TAXIS olarak "garanti dışı" Araçlar için taksi ticaretini güçlendirmeye istekliydik ve TXe taksi sahiplerinin garanti kapsamı dışında kalmanın maliyetinin arttığı taksi ticaretinde bunun geliştiğinin farkındaydık. TXe büyük bir endişe kaynağı haline geliyordu ve LEVC'nin son zamanlarda garanti maliyetlerini yaklaşık 5.500 sterline (ek maliyetlerle birlikte potansiyel olarak 6.500 £) çıkarması nedeniyle çoğu, taksilerini garanti kapsamı dışında tutmak için "Rus Ruleti" oynadıklarını söyledi.

"Londra'da tanıdığım pek çok sürücü, özellikle Erad'ın en büyük endişe kaynağı olması nedeniyle garanti kapsamına girmemekten korkuyor."

İrfan Davulcular: "Bu haberin sürücünün kendisini biraz daha güvende hissetmesini sağlayacağını ve umarım şu anda sahip oldukları güzel taksilerini kullanmaya devam edeceklerini ve her 3 yılda bir yeni bir taksi almak için mağazaya koşmak zorunda kalmayacaklarını biliyorum. Dahili bir toplantı yaptık ve sürücülerin taksilerini tutmalarına yardımcı olmak için daha uygun fiyatlı bir çözüm geliştirmeye karar verdik."


İrfan Davulcular son duruma açıklık getirdi

İrfan Davulcular:  "Çok mutluyum ve ticareti bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu, aylarca süren bir geliştirme ve test süreci gerektirdi ve yedek Erad'larımızı bazı çalışan TXE taksilerine de taktık ve sonuçların harika olduğunu söylemekten mutluluk duyuyoruz

AVRUPA AJANSI : "Maliyeti ne kadar?"
 
İrfan Davulcular: E"n iyi haber şu ki, yedek takasın başka yerlerde sunulan E4k - E5k ile karşılaştırıldığında 2.495 £ + KDV olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Yedek Erad ayrıca 40 bin mil / 1 yıl garantiyle birlikte gelir. Yerine geçen Erad'ımız, daha güvenilir olmasa da maliyetinin çok altında olacak şekilde dikkatli bir şekilde inşa edildi. Bunun, sürücülerin TXe'lerini garanti kapsamı dışında tutma konusunda karşılaştıkları büyük endişeleri çözeceğini umuyoruz.


Eradlar ne zaman satışa sunulacak?


İrfan Davulcular: "Stoklarımızın olduğunu ve istediğiniz zaman hazır olduğumuzu söylemekten mutluluk duyuyoruz." 

VERAD Pr. LD Taxis Denenmiş ve Test Edilmiştir


£2495 +KDV karşılığında ERAD değişimi
(1 yıl Garanti - şartlar ve koşullara bakın)


Siyah Taksiler için Otomotiv Cerrahı ID Taxi
Tel: 020 8591 0700

Pazartesi-Cuma 21.00-17.00 arası arayın

TAKSİ SATIŞI YAPILIYOR 


FARKLI RENKLERDE 100.000'DEN BAŞLAYAN KİLOMETREYE SAHİP ÇEŞİTLİ TX4S EURO 6 SAHİBİ TARAFINDAN HAZIRLANAN TAKSİLER MEVCUTTUR.

Tel:  020 8591 0700

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.