Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Avrupa Ajansı (AVA) Glasgow - Bu yıl ondördüncüsü gerçekleştirilen İskoçya Golf fuarı Glasgow şehrinin SEC fuar merkezinde gerçekleşti. 3 gün süren fuar boyunca 20000'ne yakın ziyaretçi 165 katılımcı şirketin ürünlerini inceleyip golf tatil programlarını düzenlemeye çalışmışlardır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde sadece kum güneş tarihi eserler ve kültürünün dışında zengin bir golf ürününün de bulunduğunu tüketicilerin bilgisine getiren Cyprus Paradise ve Korineum Golf yetkilileri Kuzey Kıbrısın her dalda ziyaretçilere hızmet verdiğini başarıyla sergiledi. £499’dan başlayan 1 haftalık Golf programlarının çok ilgi çektiği, fiyat ve kalitenin inanılmaz derecede çekici olduğu ziyaretciler tarafından her fırsatta dile getirilmiş olup rezervasyonla ilgili derhal harekete geçeceklerini belirtmişlerdir.

Cyprus Paradise ve Korineum Golf Resort yetkilileri yanı sıra fuara Edinburgh Türk Hava Yolları yetkilileri ve katılmış ve seferler hakkında değerli bilgiler sunmuştur.

Fuar ziyaretçilerinin yirmi Sterlin giriş ücreti ödeyip ziyaret ettiği fuarda Korineum Golf ve Cyprus Paradise şirketinin müşterek düzenlediği pavyona ilgi gerek aileler gerekse golfcü bay ve bayan gurupların ilgisini çekmiş olup 2020 yılı ve ileriye dönük olarak değerli temaslar gerçekleştirilmiştir.

İskoçyadan Ercana ve Larnakaya olan uçak seferleri ile gerçekleştirilecek Golf tatil programlarına olan ilginin yanında Kıbrısın kültür ve tarihi eserlerini de içeren bilgiler sunulmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.