Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Doğtaş Exclusive ve Yataş, İngiltere’de indirim kampanyası başlattı

AVRUPA AJANSI (AVA) EKONOMİ-Mobilyada Büyük İndirim Kampanyası!Türkiye’nin seçkin ev tekstil ve dekorasyon markası Doğtaş Exclusive ve Yataş, yeni yıla girerken İngiltere’de yüzde 30’a varan büyük indirim kampanyası başlattı.New Malden ve Edmonton mağazaları ile Londra’nın hemen her bölgesinde servis veren Doğtaş Exclusive, seçili ürünlerde yüzde 30’a varan kampanyasının yanısıra, sürpriz hediyelerle de farklılığını ortaya koyuyor.

36 AY FAİZSİZ TAKSİT İMKANI


Yataş ve Doğtaş’ın, 36 ay faizsiz taksitle satış imkanı da sağlayan indirimli ve hediyeli satış kampanyası, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

GÜNEY VE GÜNEY BATI LONDRA SİZE DAHA YAKIN


2020 Haziran ayı itibarı ile Caspian Trading Limited distribütörlüğünde, iş insanı Rashad Guliyev yönetiminde İngiltere’de yeniden hizmet vermeye başlayan Doğtaş Exclusive, iki katlı Edmonton mağazasının yanı sıra New Malden’da açtığı ikinci şubesiyle başkent Londra’nın her bölgesindeki tüketicilere zengin ürün çeşitlerini ulaştırıyor.

YATAŞ’TAN YÜZDE 40’A VARAN İNDİRİM

New Malden’da aynı firma şemsiyesi altında Türkiye’nin en seçkin yatak markası Yataş ürünleriyle de hizmet veren Caspian Trading Limited, kaliteli yatak ve yatak odası aksesuarlarını da yeni yıla özel %40 a varan indirimlerle bölge halkının beğenisine sunuyor.

Londra’nın güney ve güney batı bölgelerinde oturanlar, Yataş ve Doğtaş ürünlerini, “175 Burlington Road, New Malden KT3  4LU” adresini ziyaret ederek tercih edebilirler. New Malden mağazalarına ‎020 8949 3353 ve 020 8942 0748 numaralı telefonlardan ulaşarak ayrıntılı bilgi edinebilirler.

Doğtaş Exclusive’in en yeni mobilya çeşitlerinin yanı sıra, yataklarını da Kuzey Londra’daki, “273 Fore Street, Edmonton N9 0PD” adresinde hizmet veren Edmonton mağazasında görebilir veya 020 4512 0920 numaralı telefondan temas kurabilirler.Yataş ve Doğtaş ürünlerini tercih edenlere aldıkları ürünler ücretsiz olarak teslim ediliyor ve montaj servisi de veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.