Öne Çıkanlar Girişimcilik Özlem Türeci Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Brunel University London Anglia Ruskin University Birleşik Krallık burs basvuru

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de tüketici güveni 48 yılın dibinde

İngiltere ekonomisi zor günler geçiriyor. Siyasi karışıklık, hükümet değişiklikleri ve politikalardaki dalgalanmalar tüketici güvenini derinden sarstı. İngiltere'de Eylül ayında -49 ile 1974 yılından bu yana görülen en düşük seviyeye gerilendi. Tüketici güveni Ekim ve Kasım ayının ardından Aralık ayında hafif toparlanma gösterdi.  GfK'nın araştırmasına göre Aralık ayında Tüketici Güveni -42 olarak gerçekleşti ve Temmuz ayından bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı. GfK yöneticisi Joe Staton, 50 yıllık mazisi bulunan tüketici güven endeksinde İngiltere'de 8 ay üst üste -40 oranının gerçekleştiğini söyledi. Staton, "Yeni yıla girerken önemli bir ölçüm olan gelecek 12 ay için kişisel finansal durum görünümümüz -29'da kaldı. Ekonomik geleceğimiz konusunda endişeler akut" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
IngiltereEkonomi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.