Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Edinburgh Napier University No Tax for Genocide Serdar Karagöz DSÖ Özlem Türeci Adadaki Egemen

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Restoran Paket Servis TURTA Ödül töreni

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE- 2. Türk Restoran & Paket Servis Ödülleri (2nd Turkish Restaurant & Takeaway Awards (TURTA)), Cobra ve Work Permit ana sponsorluğunda, Anatolia ve Soho Print destekleriyle 5 Kasım’da Park Lane Sheraton Hotel’de gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak. Yerel yönetim liderleri, milletvekilleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek bu çok özel ödül yemeği için sınırlı sayıda kalan masalarda yerinizi almak için acele edin! Türkiye’nin zengin kültürel mirasını ve İngiliz mutfağı üzerindeki etkisini görünür kılmak ve taçlandırmak üzere her yıl düzenlenen TURTA, İngiltere’deki yemek endüstrisine önemli katkılarda bulunan işletme ve işletmecileri öne çıkarıyor. İngiliz - Türk mutfağı arasında köprüler kuran işletme ve temsilcileri onore eden ödüllerin ikincisi, 5 Kasım’da Park Lane Sheraton Hotel’de sahipleriyle buluşuyor. The Mantl, Tavacı Recep ve Ruya Restoran gibi işletmelerin de dahil olduğu yarışta, bu yıl 17 farklı kategoride yüzlerce finalist yarışıyor.

TURTA, yüksek malzeme kalitesi, geleneksel pişirme yöntemleri ve yenilikçi yaklaşımları teşvik ederek yemek endüstrisinde mükemmelliği ve ihamı destekliyor. Türkiye’nin zengin kültürel mirasının İngiliz modern yemek kültürü üzerindeki etkisini kutlayan ödül için bu yıl finalistler; Londra’daki En İyi Paket Servis, Londra/Londradışı En İyi Çıkış Yapan Restoran, Bölgesel En İyi Paket Servis, Galler'deki En İyi Türk Restoranı, Kuzey ve Batı Londra'daki En İyi Türk Restoranı, Kuzey İrlanda'daki En İyi Türk Restoranı, İskoçya'daki En İyi Türk Restoranı, Güney ve Doğu Londra'daki En İyi Türk Restoranı, Bölgesel En İyi Türk Restoranı, ‘Best Value’, Yılın Şefi, Müşteri Memnuniyeti, ‘Fine Dining’, En İyi Teslimat, Yılın Kebap Aracı, Tedarikçi Ödülü, Londra/Dışında En İyi Tasarlanmış Restoran kategorilerinde değerlendirildi. 

Yemek severleri, İngiltere’deki en sevdikleri Türk restoranları ve paket servis işletmelerini oylamaya yüreklendiren TURTA, müşterilerin yereldeki en iyi işletmeleri tanımaları ve ödüllendirmeleri için de fırsat sağlıyor. TURTA için İngiltere genelinde her yıl 100’den fazla restoran değerlendirmeye giriyor. 

TURTA’da adil ve demokratik oylama temel bir prensip olarak öne çıkıyor. Bu yılın jürisini Baroness Meral Hussein Ece, Paymentapp CEO’su Cenap Kaygusuz, İç Mimar Muhammet Akdere, Psikolog Hande Yaşargil, Avukat Ozan Aşkın, Girişimci Fevzi Güngör ve Avukat Kezban Alan oluşturuyor. 

Jüri üyelerinden Avukat Ozan Aşkın, çeşitliliği ve kozmopolit mutfağı ile tanınan Birleşik Krallık, Türk mutfağının çekici ve aromatik sunumlarını da sıcak bir şekilde karşıladığını söylüyor. İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen Türk Restoran & Paket Servis Ödülleri, 21 Şubat 2023’te, milletvekili Feryal Clark evsahipliğinde House of Commons’ta sahiplerini bulmuştu. Daha fazla detay için: https://turta.co.uk/turkish-restaurant-and-takeaway-awards-2023-winners/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.