Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik No Tax for Genocide Serdar Karagöz DSÖ Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir DJ Burak Yeter

Bu haber kez okundu.

İngiltere Yeni Emeklilik Reformlarını ADPL açıkladı

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETESİ-İNGİLTERE-Hunt, değişikliklerin 75 milyar sterlinlik yatırımın kilidini açacağını söyledi, Yeni Emeklilik Reformlarını ADPL açıkladı.10 Temmuz 2023 Pazartesi akşamı, bakan Jeremy Hunt, Londra Şehri'ndeki Mansion House'da, yalnızca ülkenin karşı karşıya olduğu acil enflasyonist sorunları ele almaktan ziyade "ileriye bakmak" olarak tanımladığı bir konuşma yaptı. Hunt, finansal hizmetler sektörümüzün emekliler için getirileri artırmasına, yatırımcılar için sonuçları iyileştirmesine ve büyümekte olan işlerimiz için sermayenin önünü açmasına olanak sağlamaya yönelik planlarımızı ortaya koyuyoruz” dedi. Bu planlar veya sözde 'Mansion House reformları', hızlı büyüyen şirketler için fon likiditesini artırırken, emeklilik fonu sahipleri için getiri ve sonuçları iyileştirecek”. Özellikle, Bakan Hunt, emeklilik sistemindeki değişikliklerinin 75 milyar sterline kadar kurumsal yatırımın önünü açabileceğini ve emeklilerin emeklilik potlarını %12 artırabileceğini söyledi. 

YATIRIM İHTİYACI

Birleşik Krallık ekonomisi, 15 yılı aşkın bir süredir işgücü verimliliğindeki durgun büyümeyle desteklenen düşük ekonomik büyüme döneminde. Ülkenin üretkenlik sorununa katkıda bulunan bir dizi faktör var. Ancak çözüm olarak “geniş bir anlaşma alanı” var. Birleşik Krallık'ın düşük ticari yatırım oranları yıllardır devam etmekte. Kamu sektöründeki cansız yatırımla birleştiğinde sonuç, kişi veya çalışan başına sermaye artış hızında belirgin bir düşüş oldu.

Birleşik Krallık'ta iş yatırımı G7'deki diğer tüm ülkelerden daha düşük, ve 30 OECD ülkesi arasında yalnızca Polonya, Lüksemburg ve Yunanistan'ın önünde 27. sırada. Hunt, Mansion House'daki konuşmasında sorunu anlamış gibi görünüyordu.Bakan,  "Şu anda Birleşik Krallık kurumsal yatırımcılarının uluslararası muadilleri kadar Birleşik Krallık'taki hızlı büyüyen şirketlere yatırım yapmadığı ters bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

Daha detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki bilgilerden iletişime geçin

ADPL LLP | www.accountingdirectplus.com | 020 8886 9222 | [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.