Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik No Tax for Genocide Serdar Karagöz DSÖ Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk

Bu haber kez okundu.

Londra'dan Adana, Gaziantep ve Kuzey Kıbrıs'a direkt uçuş

AVRUPA AJANSI (AVA) EKONOMİ-Caria Holidays, SunExpress  Havayolları ile Adana, Gaziantep'e gidiş dönüş direkt uçuşlar başlattı. İngiltere'nin en büyük seyahat acentalarından olan Caria Holidays ortaklarından Engin Sertoğlu ile görüştük. Sertoğlu, Avrupa Ajansı'na özel konuştu. Sertoğlu şunları dile getirdi. Caria Holidays ortaklarından Engin Sertoğlu, "SunExpress son 3 yıldır İngiltere'de büyüdü. İngiltere - Türkiye pazarında büyük hamle yaptı. SunExpress, İngiltere'den 8 ayrı havalimanından Türkiye'ye uçuyor. Bu uçuşlar yolculara ciddi avantajlar sağlıyor." diye konuştu. 

Engin Sertoğlu: "SunExpress Kuzey Londra'ya daha da yaklaştı. Luton'dan Stansted havalimanına geçti"

Engin Sertoğlu: "Caria Holidays olarak SunExpress'in Luton yerine Londra Stansted havalimanından uçuş yapmasını olumlu olarak karşılıyoruz. Kuzey Londra'da yaşayan toplumumuz için çok önemli bir gelişme. SunExpress topluma yakın havalimanı olan Stansted  seçerek yolcularına kolaylık sağladı. Manchester Gatwick Antalya uçuşları devam ediyor yine Antalya'dan Gaziantep Kayseri Adana gibi şehirlere bağlantı veriyor. Londra Stansted havalimanında SunExpress yeni oyun kurucu oldu. " 

KKTC için Ercan Stansted yolcusu izmir'de uçaktan inmeyecek

KKTC uçuşları için bilgi veren Engin Sertoğlu şunları söyledi: "Londra Stansted - Ercan yolcusu İzmir'de uçaktan inmeyecek ve pasaport kontrolü için çıkmayacak. Ama KKTC'den Londra'ya gelirken dönüşte uçaktan iniş ve pasaport kontrolü olacak. SunExpress Londra- Ercan'a avantaj bagaj hakkı 30 kg ve 8 kilo el bagaj hakkı verdi. Evi yazlıkları olan yolcular yük problemi yaşıyordu. Ayrıca Ercan uçuşları İzmir üzerinden olduğu için kış periyodu dahil Antep Kayseri Adana ve diğer şehirlere bağlantı veriyor. Bu yolculara büyük kolaylıklık sağlıyor. 

Caria Holidays, SunExpress Hava yolları ile Adana, Gaziantep'e gidiş dönüş direkt uçuşlar başlattı. 

Caria Holidays, 2 Nisan 2024  itibariyle Sun Express Hava yolları ile Londra'dan Adana, Gaziantep'e gidiş dönüş direkt uçuşlar başlattı. Dönüşte aktarma yok. Londra'dan Adana, Gaziantep'e gidiş dönüş direk uçuşlar. Yaşlılar ve cocuklu yolcular için Adana, Gaziantep'e giderken uçaktan inme binme yok. Bagaj 30 kg hakkı yine bu hatlarda var. Mayıs ayında ise stansted Adana direk uçuşlar var. 30 kg bagaj dönüş aktarmasız direk Adana'dan Londra'ya gelecek.  

Caria Holidays, Haringey ve Enfield şubelerine uğrayınız, bu uygun fiyatlardan hemen yararlanınız

Fiyatlar çok uygun £125 başlıyor. Kış aylarında Londra Ercan uçuşları tek yön £110 satışa açıldı. Erken rezervasyon yapmanız ise uygun fiyatlar için olmassa olmaz olarak değerlenirdi. Caria Holidays, Haringey ve Enfield şubelerine uğrayınız, bu uygun fiyatlardan hemen yararlanınız. Ayrıca otel ve paket tatil için Caria Holidays'i aşağıdaki numaralardan arayınız

Kışın hava sıcak ve Kktc'de denize giriliyor

Caria Holidays kış güneşi isteyenlere özel £399 gibi fiyatlarda otel ucak transfer ve all inclusive tatiller öneriyor.  Caria Holidays ile kış güneşini bu fiyatlarla kaçırmayın.

2024 yaz tatili için erken rezervasyonun önemi 

Londra'da Türkiye'nin turistik bölgelerinde tatil yapanlar sonrasında kendi şehirlerine geçmek istiyorlar. SunExpress baglantılarıyla avantajlı bir ucuş sunuyor, şimdiden arayınız Koltuk sayıları sınırlı olduğu icin simdididen tüm rezervsyonalrınızı yapın. Özellikle otellerde erken rezervasyon indirim var kaçırmayın. Seyahat sigorastı alarak tüm tatil uçak bileti sağlık konularını güvence altına alabilirisiniz. Ödediğiniz paralar güvence altına alınıyor. 

 

Sun Express Hava yollarından Adana, Gaziantep ve Kuzey Kıbrıs (Ercan) Direkt Uçuşlarında £125'dan başlayan fiyatlarla!

 Adana - 24 Mayıs'tan itibaren her CUMA

 Gaziantep - 2 Nisan'dan itibaren her SALI

 Kuzey Kıbrıs - 29 Ekim'den itibaren her PERŞEMBE ve PAZAR


KIBRIS Kış Güneşi: 1 Hafta £399'dan başlayan fiyatlarla!
Tatil planınız ve daha fazla bilgi almak için  CARIA Holidays'i arayın!


CARIA Holidays / ENFIELD
Phone: +44 203 795 8828
Whatsapp : +44 737 796 0931 (Yeni)

 CARIA Holidays / HARRINGAY
Phone: +44 20 8211 0001
Whatsapp : +44 737 795 8078 (Yeni)
www.cariaholidays.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.