Öne Çıkanlar Abdullah Ere ingiltere ilk kadın ANTROPOSEN Schnitzel Forever SunExpress londra Oscar neler oldu En İyi Film YURT DIŞI TÜRKLER hull Tigers on Tour

Bu haber kez okundu.

Medstar Clinic 2. Şubesini Londra Kings Cross’ta açtı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-İngiltere’nin başkenti Londra’da Barnet bölgesinde bulunan Medstar Clinic Hastanesi, büyümeye ve devam ediyor. Medstar Clinic ikinci şubesini gururla duyurdu. Medstar Clinic, King’s Cross şubesi açılışı için geri sayım son erdi.  Kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmetini Londra merkezinde yaşayanlarla buluşturmak için Medstar Clinic 2. Şubesini Kings Cross’ta 26 Eylül’de açtı. 

OP.DR.TURHAN ÇÖMEZ: 


“Türk sağlık çalışanlarının deneyimini ve özverisini, Londra merkeze de taşıdık.” 

Medstar Clinic Hastanesinin sahibi Op.Dr.Turhan Çömez Avrupa Ajansına şunları söyledi: “Anadolu’nun sıcaklığını, Türk sağlık çalışanlarının deneyimini ve özverisini, Londra merkeze de taşıdık. Umarım ihtiyacınız olmaz, Ama olursa 7/24 sizinleyiz. 2. Sağlık Merkezimiz bugün hizmete başladı.”

MEDSTAR KING'S CROSS AÇILDI

Medstar Clinic Hastanesinin sahibi Op.Dr.Turhan Çömez


 
Medstar’dan yapılan açıklama ise şöyle: “Yeni şubemizin açılışını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz: MEDSTAR KING'S CROSS. Kaliteli sağlık hizmetimizi yeni lokasyonumuzla genişletiyoruz. Londra'nın kalbinde emin ellerdesiniz!” 

MEDSTAR KING'S CROSS
Medstar King's Cross, Şubesi randevularınız için:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.