Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı

Bu haber kez okundu.

Sekizinci Britanya Kebab Ödüllerinde finalistler açıklandı

Britanya’nın en çok konuşulan ödül törenlerinden biri haline gelen Britanya Kebab Ödülleri’nde finalistler açıklandı. Sekiz yıldır aralıksız olarak gerçeklestirilen ülkenin en başarılı ödül törenlerinden biri olan Britanya Kebab ödülleri jurisi sektöre uzun yıllardır büyük emekler veren Türk ve Kürt toplumları başta olmak üzere bir çok etnik toplumun Britanya ekonomisine, sosyal ve kültürel hayatına olan katkılarınında kutlandığı görkemli bir tören ile 3 mart salı akşamı başarılı işletmelere ödüllerini takdim edecek. Aralarında Londra Büyükşehir Belediye Baskanı Sadiq Khan, İşçi partisi lideri Jeremy Corbyn ile hir cok devlet bakanı ve yüzlerce tüm partilere mensup milletvekilleri, lordlar kamarası üyeleri ve ünlü gazetecilerinde aralarında bulunduğu törene 1200 seçkin davetlinin katılması bekleniyor. 

Altan Kemal, Joanne McCartney gibi isimler jüride

Gectiğimiz gün Londra merkezde gerçekleşen jüri toplantısında farklı kategorilerde finale kalan işletmeler belli oldu. Aralarında Altan Kemal, Mustafa Topkaya, Mazlum Demir, Milletvekilleri Lloyd Russell-Moyle, Nadhim 

Zahawi, David Warburton, Carolyn Harris, Jonathan Reynolds ile gazeteciler Ash Sarkar, Asa Bennett, Anoosh 

Chaleikan, Lucy  Horobin, ile is dunyasından Samson Sohail, Darren Bown, Nigel Streeter, Mike Theodorou ile Londra Büyükşehir belediye başkan yardımcısı Joanne Mccartney, Londra Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Jennette Arnold ile Steve Turner’in da bulunduğu jüri üyeleri saatler süren değerlendirmelerin ardından her bir kategoride finale kalmaya hak kazanan işletmeleri belirledi. 

Britanya Kebab Ödülleri

Britanya Kebab Ödulleri kurucusu ve CEFTUS direktörü İbrahim Doğuş yaptığı açıklamada her geçen yıl daha da büyüyen ve gelişerek toplumlarimizin en yoğun çalıştığı sektör olan kebab sektorunun prestijini arttirmak, standardlarin yükselmesini sağlamak amaçlı gerçekleştirdikleri ödül törenine toplumlarimizin her kesiminden büyük destek aldiklarini belirterek, “toplumun tüm kesimlerin verdiği desteğe layik olmak için, her geçen yıl daha iyi bir organizasyon icin çabaladıklarını” dile getirdi. Her yil 1200 seckin davetlinin katildigi odul torenine yine yer yil yuzlerce insanin yer darligindan dolayi katilamadigini belirten Ibrahim Dogus, katilmak isteyenlerin www.britishkebabawards.co.uk websitesi ve [email protected] emaili uzerinden bilgi alabileceklerini dile getirdi. 

Sekizinci Britanya Kebab Ödullerinde finale kalan başarılı işletmeler ve kategorileri ise şöyle. (tüm liste ve bölge milletvekillerinin de olduğu dosyayı web sitemizde bulabilirsiniz.

Yeni Açılan Restaurant aday listesi:                 

German Doner Kebab (West Bromwich)    

The Mantl    

Ruya (JW Marriott)    

I Am Doner (Leeds City Centre)

Yılın Şefi aday listesi

Hamza Yalcin / Batman Grill

Kudret Yilmaz / Turknaz Restaurant

Haci Akdogan / Haz Restaurant

Ahmet Kabayel / Pircio

Bekzod Khamrakulov / Hazev Restaurant

Ayhan Han / Astare

Batuhan Kaya / Kibele Restaurant        

En iyi Kebab Restaurant 

Cyprus Mangal

Umut2000

Divan Restaurant Ocakbasi

Istanbul Restaurant

Fez Mangal

01 Adana Restaurant

Meze Mangal

Usta

Vrisaka

Kabul City Restaurant

Petra Turkish Restaurant

Black Axe Mangal

Ranya

BabaBoom

Saray Restaurant

Lara Grill

Turkuaz Restaurant

Bahar Kebab

Cappadocia Restaurant

The Ottoman Doner

Mez Mangal

Can's Meze Bar

Flamin Mangal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.