Öne Çıkanlar londra koronavirüs Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu maç saat kaçta ingiltere Bursa Kebap Evi londra yurt dışı pop müzik

Bu haber kez okundu.

TÜİK verilerine göre Mayıs ayı enflasyon rakamları

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayısta yüzde 0,58, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 1,48 artış gösterdi.Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 6,58, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 3,25 oldu. Tüketici fiyatlarında on iki aylık ortalamalara göre artış da yüzde 7.71 olarak gerçekleşti.Yurt içi üretici fiyatları da geçen Aralık ayına göre yüzde 2.77 artarken, yıllık artış yüzde 3.25 ve on iki aylık ortalamalara göre artış da yüzde 5.19 olarak hesaplandı.

EN FAZLA ONUN ÜCRETİ ARTTI

Tüketici fiyatları bazında mayısta en yüksek fiyat artışı yüzde 17,99 ile umreye gidiş ücretinde, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 46,30 ile kuru soğanda görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.