Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

İngiliz iş adamı Suudi Arabistan'la iş ilişkilerini durdurdu

Sir Richard Branson'ın sahibi olduğu Virgin Group Cemal Kaşıkçı olayı aydınlatılana kadar Suudi Arabistan ile iş ilişkilerini dondurduğunu açıkladı. Virgin Group'un sahibi Branson şirketin internet sitesinde yaptığı açıklamada, “Eğer Cemal Kaşıkçı'nın söylendiği gibi konsoloslukta öldürüldüğü kanıtlanırsa bu batının Suudi hükümeti ile iş yapma şeklini değiştirecektir” dedi.
UZAY ARAŞTIRMALARI YAPIYORLARDI
Branson Suudi yetkililerden olayla ilgili daha fazla bilgi istediklerini ifade etti. Virgin Grup Suudi Arabistan kamuoyu ile 1 milyar dolarlık uzay araştırmaları projesi üzerinde çalışıyordu.
Branson aynı zamanda Kızıldeniz'deki iki turizm projesini de Kaşıkçı davasından dolayı durdurduğunu açıkladı.
Branson açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:Benim Suudi Arabistan'ın hükümetine ve veliaht prens Muhammed bin Salman'a inancım vardı, bu yüzden Kızıldeniz'deki iki projenin yürütmesini kabul etmiştim. Kaşıkçı olayı aydınlatılana kadar projeleri askıya alıyorum.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.