Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

İngiltere hem Türkiye'yi kırmızı listede bıraktı hemde karantina otel fiyatlarını £2.285 sterline çıkardı ! Son dakika

12 Mayıs'tan bu yana kırmızı listede olan Türkiye, üç haftada bir yapılan güncellemelerde bu listede kalmaya devam ederken yapılan son güncellemede otel masraflarına da zam geldi. Buna göre Türkiye yine İngiltere'nin 10 gün otel karantinası uygulanan kırmızı liste ülkeleri arasındaki yerini korudu.12 Mayıs'tan bu yana kırmızı listede olan Türkiye, üç haftada bir yapılan güncellemelerde bu listede kalmaya devam etti. Kırmızı listedeki ülkelerden gelenlerin 10 gün boyunca masraflarını karşılayarak ev yerine otel karantinasında kalması gerekiyor.

SEBEBİ NE ? TIKLAYINIZ 


İngiliz iNews'e göre Türkiye'nin kırmızı listede kalmaya devam etmesinin nedeni, İstanbul'un uluslararası yolcular için dünya çapında bir aktarma merkezi olması ve Delta varyantının bu merkezler yoluyla yayılmasından endişe duyulması. Gazete İstanbul Havalimanı'nın 2020 yılında Avrupa'da en yoğun çalışan havalimanı olduğuna dikkat çekti.

 Yapılan son güncellemede otel masraflarına da zam geldi.Otel için ödenen ücret 1.750 sterlinden 2.285 sterline çıkarıldı. Ayrıntılar için tıklayınız 


Kırmızı listede yer alan Hindistan, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri sarı listeye alındı.Gürcistan, Meksika, Reunion Adası ve Mayotte Adası ise sarı listeden kırmızı listeye alındı. Sarı listeden gelen aşılı kişilere karantina yok. Sarı listede olan Avusturya, Almanya, Slovenya, Slovakya, Letonya, Romanya ve Norveç ise yeşil listeye alındı. İngiltere'de koronavirüs yüzünden uygulanan kısıtlamalar 29 Mart'tan itibaren gevşetilmeye başladı. Ülkeler yeşil, sarı ve kırmızı kategorilere ayrıldı; her kategorideki ülke için farklı bir sistem uygulanıyor.

 

ENGLISH 

Countries rated as red, amber or green for Coronavirus (COVID-19) and the rules you must follow to enter England.Is Turkey on the red list? Yes, and only British and Irish citizens and residents are allowed to return to the UK from a red list country; anyone else will be refused entry at the border.

CLICK GOVERMENT WEBSITE : Red list of countries and territories
Read the rules for red list countries and territories.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.