Öne Çıkanlar twitter özellik Ercüment Balakoğlu öldü mü ingiltere tasarı Pedro Sanchez rapçi Ezhel kayıp yusuf kurban bayramı ne zaman reklam kurbanlık

Bu haber kez okundu.

İngiltere hukuk sistemi ve oturum başvurularını Advantage Avukatlık anlattı

Advantage Avukatlık ofisi, İngiltere hukuk sistemi hakkında bilgi verebilmek aynı zamanda iş dünyasındaki bağlantıları güçlendirmek amacıyla, ilk Business Network etkinliğini düzenledi. Advantage Avukatlık'ın Direktörü Avukat Fidan Osoy, etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.  Fidan Osoy yaptığı konuşmada, İngiltere Türk toplumu tarafından tanınmış Advantage Avukatlık firması olarak, Londra'da 15 yıldır hizmet verdiğini ve yakın dönemde Palmers Green’deki yeni ofisine taşındığını hatırlattı.

Göçmenlik hukuku, aile hukuku, kişisel yaralanmalar, tıbbi ihmalkarlıklar, işveren ve işçi hukuku, borç hukuku gibi birçok hukuk dalında uzman hukukçularla hizmet sunduklarını belirten Ösoy, bu gibi etkinlikleri de firmanın bir hizmeti olarak zaman zaman gerçekleştireceklerini kaydetti. Konuşmanın ardından, Advantage Avukatları alanlarındaki uzmanlıklarını katılımcılara aktardılar. 

Avukat Sevim Sönmez, Ankara antlaşmalıların ILR (Süresiz Oturum) başvuruları konusunda bilgiler verdi.


Senior Paralegal Bahar Dilegen, kaza davaları dosya alımı süreçlerini ele aldı. Bir trafik kazası geçirildiğinde hukuki olarak o an neler yapılması gerektiğine değindi. NHS Sağlık Çalışanı Eda Baltepe, sağlık çalışanı vizeleri hakkında bilgi verdi, Türkiye`den İngiltere`de çalışmak isteyen sağlık çalışanlarının neler yapması gerektiğini vurguladı. Senior Paralegal Sibel Kandemir, ev sahibi-kiracılarla ilgili hukuki konularda bilgilendirmelerde bulundu. Kiracıların ev veya oda tuttuklarında hangi yasal haklara sahip olduğunu dile getirdi.

Panel sonrasında, katılımcıların soruları uzmanlar tarafından yanıtlandı ve katılımcılar arasında önemli bağlantılar kuruldu.

Bu özel etkinlik, iş dünyasındaki birçok insanı bir araya getirip iş ağı oluştururken, hukuki bilgi paylaşımı ve danışmanlık fırsatları sunmaya devam ediyor.

Fidan Osoy yaptığı konuşmada, İngiltere Türk toplumu tarafından tanınmış Advantage Avukatlık firması olarak, Londra'da 15 yıldır hizmet verdiğini ve yakın dönemde Palmers Green’deki yeni ofisine taşındığını hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.