Öne Çıkanlar londra ingiltere Kumar Bağımlılığı Tedavisi Sigara bagımlılık alkol uyuşturucu bağımlılarını Yunus Emre Enstitüsü Londra İstanbulun Dönüşümü Kentsel Dönüşümün Samsunspor

Bu haber kez okundu.

Londra’da topluma örnek kişiliklerden Hatice Topal vefat etti

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Herkesin kalbinde büyük yer edinmiş olan ve hayata dair her şartta büyük mücadeleler veren Hatice Topal hakka kavuştu. Londra’da topluma örnek kişiliklerden Hatice Topal aramızdan ayrıldı. Tüm sevenlerinin başı sağolsun… İngiltere’nin başkenti Londra’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından Bozcader’den tanınan Süleyman Topal’ın eşi olan Hatice Topal, çok uzun zamandan beri elim hastalığa karşı vermiş olduğu direnişi sona erdi ve dün akşam itibari ile vefat etti. 

 


Tören Cemevi’nde

Merhume Hatice Topal için 3 Nisan pazartesi sabah 9’da Londra Cemevi’nde tören olacak. Törenin ardından saat 10.30’da New Southgate sırlanacak. Sonrasında Bozcader derneğine geçilecek ve saat 13.00-17.00  arası taziye yemeği verilecek.  

Süleyman Topal:  “Ben değil Eşim örnek bir kişilikti”

Merhume Hatice Topal’ın gözü yaşlı eşi Süleyman Topal şu sarı söyledi: “Ben değil Eşim örnek bir kişilikti. Aramızdan zamansız ayrıldı. Bugün ve yarın Bozcader’de taziye kabul ediyorum.” Kederli eşi sözlerini şöyle sona erdirdi: 
 
“Biricik hayat arkadaşım, sırdaşım, yoldaşım, değerli eşim, evlatlarımın  annesi, yuvamızın her şeyi, herkesin kalbinde büyük yer edinmiş olan ve hayata dair her şartta büyük mücadeleler veren Hatice Topal dün akşam itibari ile hakka kavuştu. Hepimizin başı sağolsun…Sabah 9 da cemevinde Hakka yürüme erkanımız. Sabah 10:30 da ise sıralama erkanımız var” 

3 Nisan pazartesi saat 10.30 New Southgate Cemetery & Crematorium
Brunswick Park Road, New Southgate, N11 1JJ
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.