Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Underground Trenler haftasonları 24 Saat çalışacak

Avrupa Ajansı (AVA) Mehmat Gaygusuz/Londra-İngiltere’nin başkenti Londra Belediyesi’nin Ulaşım Bölümü (Transport for London) bildirdiğine gore, artık Underground Trenleri   (24-hour weekend Tube network) 24 Saat çalışacak. 

2015 yılında

2015 yılında başlaması gereken 24 saat tren hizmeti sadece haftasonları için düşünüldü. Ayrıca istasyonlarıda yenileyecek olan Transport for London, daha rahat erişime sahip istasyonlarıda hizmete sokacak. Transport for London  bilet gişelerinden istasyon çalışanlarına kadar servisie kadar yenileme yapacak. Gece otobüsleriyle bağlantılı çalışacak olan gece trenleri, Cuma ve Cumartesi geceleri  Northern, Piccadilly, Victoria, Central and Jubilee lines üzerinde çalışacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.