Öne Çıkanlar Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy londra

Bu haber kez okundu.

Şeyma Subaşı'nın bornozlu paylaşımı sosyal medyayı salladı

Acun Ilıcalı ile evliliğiyle gündeme gelen ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bornozlu bir fotoğrafını paylaştı. Subaşı’nın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni topladı.


Tatiline İspanya’da devam eden sosyetik güzel Şeyma Subaşı tatil paylaşımlarıyla takipçilerini kendinden mahrum bırakmıyor. Subaşı bornozlu paylaşımıyla ve doğal güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı. Subaşı’nın paylaşımını yoruma kapatması da dikkat çekti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.