Öne Çıkanlar Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram İngiltere TTFF Veteran İngiliz ticareti Terapi Londra Lordship Lane yurtdışı Metin Yıldız Canan Aktaş Londrada çocuk felci virüsü Erdal Yapıcı

Bu haber kez okundu.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışması yayından kaldırılıyor mu

Bir süredir yoğun bir şekilde konuşulmaya başlanan format değişikliği haberleriyle ilgili olarak sessizliğini koruyan Acun Ilıcalı sonunda sosyal medya hesabı üzerinden bahsi geçen konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Survivor’un Yunanistan-Türkiye formatının reyting listelerinde de istediği başarıyı yakalayamadığına dair çıkan haberlere de açıklık getiren Ilıcalı şunları yazdı: “Survivor Türkiye – Yunanistan formatının değişeceği haberi bizi ekip olarak güldürülüyor. Haftada 4 gün Survivor ile prime time’da Şubat ayının 1.kanalıyız. İzleyicilerimize teşekkür ederiz.”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.