Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

DJ Merve Sanay'ın Hakan Çalhanoğlu ile yazışmaları ortaya çıktı

DJ Merve Sanay'ın Instagram hesabı hacklendi. İtalya-Milan'da top koşturan Hakan Çalhanoğlu ile olan bomba mesajları ifşa oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Merve Sanay, yine adından söz ettirmeyi başardı.


Instagram hesabının hacklendiğini iddia eden Merve Sanay'ın futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile özel mesajları ifşa oldu. Merve Sanay'ın Hakan Çalhanoğlu ile özel mesajları Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşıldı.
Hesabını yeniden geri aldığını açıklayan Merve Sanay, "Hakan çalhanoğlu ile eşiyle boşanma aşamasındayken konuştuk ve o sırada ayrılıyorlardı. Şu anda evliler ve çocukları olacak. Şu an alakası yok. Birkaç gün konuştuk ve hepsi bu kadar." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.