Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london Rishko london

Bu haber kez okundu.

Derman’ın yıllık genel kurul toplantısı Londra’da yapıldı

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETESİ/LONDRA-DERMAN’ın yıllık genel kurul toplantısı yapıldı. 4 Kasım 2021 tarihinde St Paul’s Church West Hackney’de yapılan toplantıya ve kutlamalara Derman çalışanları dahil değişik kurum ve kuruluşlarda çalışan profesyoneller ve toplumlarımızın herkesiminden 100’e yakın kişi katıldı. Açılış Konuşmalarını Derman Yönetim Kurulu Başkanı, Dr Adam Forman Hackney Belediye Meclis/Kabine Üyesi Chris Kennedy ve Derman Genel Müdürü, Zafer Kurşun yaptı. Ardından yıllık genel kurul toplantısı resmi bölüme geçildi.  Kısa film gösterimi “Güzel Derman” ile devam eden genel kurul, Derman’ın servis kullanıcıları ve toplantıya katılanlarla yapılan Derman servisleriyle ilgili  soru ve cevap seansına geçildi.  Geleneksel Türk/Kürt Müzik konseri ve öğle yemeği ile kapanış yapıldı. 

Derman’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adam Forman

Derman’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr Adam Forman, Derman’ın pandeminin yarattığı bütün olumsuzluklara rağmen büyük bir özveriyle Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk toplumlarına yaşamsal öneme sahip servisler sunmaya devam ettiğini belirtti. Derman’ın servislerinin özellikle bu zor dönemde Hackney de yaşayan Kürt ve Türk toplumları için ne kadar büyük bir öneme sahip olduğu üzerinde durdular.

Derman’ın genel müdürü Zafer Kurşun


Derman’ın genel müdürü Zafer Kurşun da 2021-22 finansal yılını kapsayan yıllık değerlendirme konuşmasında kurumun bütünleyici servislerinin/projelerinin toplumlarımız için önemine değindi ve verilen hizmetleri istatistiklerle anlattı. Zafer Kurşun 2021-22 mali yılı boyunca pandeminin bütün zorluklarına rağmen Derman’ın verdiği servislerden çok kişinin aktivitelerden yararlandığını belirtti. 

 
Derman’ın ücretsiz Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk toplumlarımıza sunduğu servisler:

Sağlık Danışmanlığı, Konuşma ile Terapi, Ruh Sağlığını Destekleme/Geliştirme ve Sosyal Haklar Danışmanlığı. Bilgi almak isterseniz
Derman'a 0207 613 5944 nolu numarayı arayarak veya [email protected] adresine yazarak ulaşabilirsiniz. DERMAN
The Basement 66 New North Road, London, N1 6TG. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.