Öne Çıkanlar İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs

Bu haber kez okundu.

İngiliz basınında gündem oldu ! Uzman psikolog Alptekin Aydın'ın tedavisi ve başarısı İngiltere'de konuşuluyor

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Başkent Londra’da başarılı tedavileriyle tanınan Uzman psikolog Alptekin Aydın’a İngiltere Alkol ve Madde Bağımlılığı Federasyonu tarafından ileri düzey praktisyen ünvanı verildi. Bu başarı ile Alptekin Aydın, İngiltere Türk Toplumunu gururlandırdı. İngiliz basınında gündem olan Uzman psikolog Alptekin Aydın'ın tedavisi İngiltere Sağlık Servisi NHS tarafından kullanılıyor. Dünyanın sayılı haber portallarından olan yahoo.com Uzman psikolog Alptekin Aydın'ı haberleştirdi. 

yahoo.com Uzman psikolog Alptekin Aydın'ı haberleştirdi. 

İngiltere Alkol ve Madde Bağımlılığı Federasyonu, başkent Londra’da başarılı tedavileriyle tanınan Uzman psikolog Alptekin Aydın’a ileri düzey praktisyen ünvanı verdi. Bağımlılık Uzmanı Psikolog Alptekin Aydın. Bağımlılık Çalışmaları, Psikiyatri, Psikoloji ve Nörobilim Enstitüsü (IoPPN) Kings College London'da yüksek lisans yapıyor. British Psychological Society (MBPsS) ve The Federation of Drug & Alcohol Professions (FDAP pratisyeni) üyesi olan Uzman psikolog Alptekin Aydın, ileri düzey praktisyen ünvanı almaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. 

Haberin İngilizcesi için tıklayınız 

Haberin devamı için tıklayınız 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.