Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'ya gitti

Adana'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanında partililer tarafından coşkuyla karşılandı.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çiftçiler ve çiftçi sivil toplum örgütleriyle buluşmak üzere sabah saatlerinde Ankara'dan uçakla Adana'ya geldi. Kılıçdaroğlu'nu CHP Adana milletvekilleri, CHP'li Seyhan ve Çukurova belediye başkanları, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut karşıladı.

Kılıçdaroğlu, havalimanı VIP çıkışında partililerin "Başbakan Kemal" sloganlarıyla karşılandı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu daha sonra parti otobüsüne binerek sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geleceği otele doğru yola çıktı.

Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun bindiği otobüsün önü sık sık kesen partililer sevgi gösterisinde bulundu. Kılıçdaroğlu da partililere eliyle kalp işarete yaparak karşılık verdi. Kılıçdaroğlu'na bazı partililer not verirken, bir partili ise ona tespih hediye etti. Kılıçdaroğlu'nun otobüsü uzu süre havalimanından çıkamadı. Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonundan Kılıçdaroğlu'nu selamladı. Kılıçdaroğlu daha sonra otobüs ile otele geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.