Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

CHP liderinden Adalet Yürüyüşü ile ilgili önemli açıklamalar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben CHP'liler için yürümedim. Ben 80 milyonun adalet ihtiyacına cevap vermek için yürüdüm. Her inançtan, kimlikten insan katıldı." ifadesini kullanarak, yürüyüş sonunda 10 maddelik bir adalet çağrısı yaptıklarını ve bu çağrının hiçbir satırına itiraz gelmediğini aktardı. 

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Madem bu ülkede birlikte yaşayacağız, bunun temel ögesi adalettir. Adaleti her ortamda savunacağız, adaletin olmadığı bir yerde devletin olamayacağını anlatacağız. Şimdi ikinci adım atıyoruz, Çanakkale'de adalet kurultayı topluyoruz. Önce yürüdük, şimdi neden yürüdüğümüzü, toplumun her kesimini davet ederek anlatacağız. Bu memlekete huzuru, adaleti getireceğiz, bunun başka çaresi yok. Halk siyasi kavgalardan bıktı. Nasıl yürüyüşümüze toplumun her kesiminden insan geldiyse Çanakkale'deki adalet kurultayımıza da gelecek. Eğitimde adaleti nasıl sağlayacağız, bunu tartışacağız. Adaletli bir toplum nasıl olacak, bir arada huzur içinde nasıl yaşayacağız, kısır çekişmelerden bu ülkeyi nasıl koruyacağız adaletle bir düzenin fikri altyapısı burada oluşacak. Bunu sadece Türkiye'ye değil dünyaya anlatacağız yine."

Belediye başkanlarının alnının ak, başının dik olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "O aramayı yapanların tamamı hapiste. Yılmaz Büyükerşen'e ve Aziz Kocaoğlu'na F tipi yapının yaptığı baskınlar sonuçsuz kalmıştır. Kalmaya da mahkumdur." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.