Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru

Bu haber kez okundu.

'Gerekli önlemleri almayanlar ülkemizi IMF'ye muhtaç duruma düşürecektir'

kendisini ekonomi üzerinden hedef alanlara tepki gösteren İnce şunları kaydetti;

“Yandaş medyada, Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan'ın tekrar kazanması durumunda döviz kurlarının artacağını ve nereye kadar yükseleceğini seçimden önce öngörmem nedeniyle, hakkımda bir kampanyası açılarak, bunu nereden bildiğimin sorgulanması çağrısı başlatılmış.

Maalesef akıldan yoksunluk yalnız iktidarı değil yandaşlarını da tamamen esir almış.

Akıl, fikir sahibi olup ekonomi biliminin en temel kurallarını algılayan herkesin, mevcut iktidar uygulamalarına bakarak olan biteni öngörmesi mümkünken, gerçekleri sadece bunlardan yoksun olan iktidar ve yandaşları algılayamamaktadır.

Ülke ekonomisini içine soktukları bu durumdan çıkış için sürekli olarak akılcı ve gerçekçi politikalar öneriyoruz.

Buna rağmen, gerekli önlemleri almayanlar ve basını da kullanarak manipülatif haberler yayarak piyasaların düzeleceğini bekleyenler, maalesef sonunda ülkemizi IMF'ye muhtaç duruma düşüreceklerdir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.