Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara

Bu haber kez okundu.

Süleyman Soylu oy kullandı beklenen açıklamayı yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, anayasa değişikliği için halk oylamasında oyunu kullandı.Soylu, eşi Hamdiye Soylu ile Yalıncak Mahallesi'ndeki Yalıncak Ortaokuluna geldi.Soylu, burada bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, "1271" nolu sandıkta oyunu kullandı.Soylu, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bir çok ilde saat 7.00'de oy kullanma işlemlerinin başladığını belirterek, şunları ifade etti:

"Doğu ve Güneydoğu illeri, Karadeniz'in illerinde bir çok vilayette… Allah'ımıza şükürler olsun gerek bütün güvenlik kuvvetlerimizden aldığımız bilgiler gerek valilerimizden aldığımız bilgiler ve özellikle illerden gelen bütün bilgilerde şu ana kadar huzur, sükunet ve güvenlik içerisinde oy kullanma işlemleri başladı. Özellikle bazı yerlere, Doğu ve Güneydoğu'da helikopterlerle intikal ettirildi o görevler de tamamlandı. Şu anda Türkiye'nin her noktasında demokrasinin, huzurun, güvenin ve bunlarla birlikte gerçekleşecek bir tercihin oluşması bütün milletimiz tarafından da ülkemiz tarafından da sağlanmış durumdadır."

Çavuşoğlu, Alanya'da oyunu kullandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eşi Hülya Çavuşoğlu ile oyunu kullanmak için Alanya ilçesi Türkler Mahallesi'ndeki Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlkokuluna geldi. Çavuşoğlu, 2334 numaralı sandıkta oyunu kullandı.Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugünün Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum." dedi.

Bozdağ: Herkes söyleyeceğini söyledi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde Mehmet Kaplan İlkokulundaki 1023 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Bozdağ, "Artık herkes söyleyeceğini söyledi. Bugün sıra, sözün özünü söyleyecek halkımızdadır. Son sözün sahibi, kararların sahibi Türk halkıdır. Halkımız kararını sandığa yansıtmaktadır. Akşam da millet olarak bu kararı hep beraber öğrenmiş olacağız." diye konuştu.

Işık, Kocaeli'de oy kullandı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, eşi Nigar Işık'la geldiği Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki Bahçecik Damlar İlkokulundaki görevlilerle selamlaştıktan sonra oyunu 1038 numaralı sandıkta verdi.Burada gazetecilere açıklama yapan Işık, kullanılan oyların ülke ve millet için güzel günlerin habercisi olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.