Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş şampiyonluk kutlamasını 19 Mayıs Perşembe günü yapacak

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden öğleden sonra yola çıkacak futbolcular ve teknik heyet, Anadolu yakasından tekne ile İstanbul Boğaz'ını geçecek. Kandilli-Vaniköy civarında tekne sahibi taraftarlar da saat 16.00'da Beşiktaş'a kadar takıma eşlik edebilecek.Beşiktaş'ta tekneden inerek üstü açık otobüse geçecek siyah-beyazlı takım, buradan Vodafone Arena'ya hareket edecek. Takımın saat 19.00 gibi stada ulaşmasının ardından şampiyonluk şöleni başlayacak.

Sahanın tamamını kapsayacak dijital şov

Kulübün amatör şubelerinde faaliyet gösteren sporcuların geçişi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak anmaların ardından, Beko bandosu Gençlik Marşı'nı çalacak.Şarkıcılar Gökhan Tepe, Feridun Düzağaç, Emre Kaya, Simge, Ali Altay, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Tosic ve Birol Can'ın konserleri sonrası saat 21.00 gibi sahanın içinde ses, ışık, video şovu gerçekleştirilecek.Sahanın tamamını kapsayacak olan dijital şovun büyük sürprizlerle dolu olacağı ve futbolcular ile teknik ekibin sahaya davet edilmesi sırasında da başka bir sürprizin yaşanacağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.