Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de Tolga Ciğerci şoku yaşanıyor

Ayak baş parmağındaki sakatlığı süren Tolga Ciğerci, sarı-lacivertli ekipte bu yüzden idmanlara çıkamıyordu. Tolga'nın ekim ayının başından önce çalışmalara başlamasının imkansız olduğu belirtilmişti, 26 yaşındaki orta saha oyuncusundan dün gelen haber daha da üzdü. Tedavisi için Almanya'ya giden oyuncunun, idmanlara start vermesinin beklenenden daha uzun süreceği, ekimin ortasından önce çalışmalara başlamasının zor olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin, sakatlığa bağlı olarak Tolga'nın sözleşmesini tek taraflı fesih hakkı var. Oyuncu, Avrupa kadrosunda ise yok.
EKİM SONUNU BULABİLİR
Galatasaray'dan ayrılıp Fenerbahçe'ye transfer olan Tolga, sakatlığı yüzünden 4.5 ayı aşkın bir süredir forma giyemiyor. Tolga'ya Almanya'da 20 gün ila 1 ay arasında tedavi uygulanacak. Sahaya çıkması ekim sonunu bulabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.