Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

Futbol’un Beşiği İngiltere’de Beşiktaş Futbol Okulu Açıldı

AVRUPA AJANSI (AVA)- AVRUPA GAZETE/LONDRA-Beşiktaş futbol okullarına İngiltere’nin başkenti Londra da bir yenisi eklendi. Merih Demiral, Efecan Karaca, Serdar Aziz, Salih Uçan, Adebayor, Mensah gibi ünlü oyuncuların özel performans antrenörlüğünü de yapan Taylan Yaşin ve UEFA B lisansli antrenör Caner Kaya geleceğin futbolcuları için kolları sıvadı.Burada yetişen yetenekli gençleri ülke futboluna kazandırmak için çalışacaklarını belirten Taylan Yaşin, İngiltere’de futbol okulu açmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek “Tecrübemizi burada 5-15 yaş arası kız-erkek yetenekli çocukları keşfetmede ve onları geliştirerek Beşiktaş ‘a kazandırmak için kullanacağız” dedi.


Kurucu Antrenörlerden; Taylan Yaşin

Taylan Yaşin 1997 Kars, Susuz doğumludur. Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu olan Yaşin’in spor kariyerine ait birçok sertifikası bulunmaktadır.


Yaşin , kariyeri boyunca; Kocaelispor Futbol, Galatasaray Futbol, Kayserispor Futbol, Darüşşafaka Erkek Basketbol, Antalya BSB Erkek Basketbol, Beşiktaş Kadın Basketbol, Demir İnşaat Erkek Basketbol, Samsun Canik Kadın Basketbol, Kadın ve Erkek Milli Basketbol gibi birçok takımda görev almıştır. Öte yandan Yaşin, bireysel olarak birçok önemli futbolcu ve basketbol oyuncusunu çalıştırarak kariyerlerinde önemli yerlere gelmelerinde önemli bir katkı sağlamıştır. 


Geleceğin Kartalları Londra’da Yetişiyor

5-14 yaş Kız ve Erkekler için Kayıtları başladı. Antreman tesisi New River Sport & Fitness White Hart Lane Wood Green Haringey bölgesinde.
Kayıtlar The Osidge Arms’da yapılacak.


İletişim için: 
Taylan YASIN 
07379 285895 
mailto:[email protected] 
Instagram:pt.taylanyasin 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.