Öne Çıkanlar londra kktc Fulham Hailey Baldwin ingiltere Gülsin Onay Piyano Festivali Londrada konser Philip Arditti İngilterenin kültürel zenginliğini İNGİLİZ KRALLAR

Bu haber kez okundu.

Göztepe FC London 18 yaş altında Londra şampiyonu oldu

Avrupa Spor/İngilltere-Türkiye'nin güzide takımlarından Göztepe'yi Londra'da başarıyla temsil eden Göztepe FC London takımı 18 yaş altında Londra şampiyon oldu. İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren Göztepe FC London U18 takımı London Youth Premier Leugue'de Lig kupası şampiyonu oldu. Göztepe Londra U18 Takımı, London Youth Premier League finalinde Fransız temsilcisi RC Lens'i 1-0 yenerek lig kupasını kazandı.

21 Mayıs'ta U18 Süper Kupa finalinde Jolof Sports ile karşılaşacak olan Göztepe Londra U18 Takımımıza başarılar dileriz.

Göztepe FC London'in kurucuları ve yöneticileri Bora Örsel ve Huseyin Yüney şampiyonluk kupası sonrası  yaptıkları konuşmada bu başarıyı özverili çalışma, inanç ve takım ruhu ile yakaladıklarını söylediler. Göztepe FC London takımı detaylı bilgi ve kayıtlar için Bora Örsel ve Hüseyin Yüney'e aşağidaki numaralardan ulaşabilirsiniz. 07786263227 veya 07711142490 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.