Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Göztepe FC London Futbol Akademisi’nde sertifika heyacanı

AVRUPA SPOR - İngiltere’de Türkiye’ye bağlı olarak çaılşan tek spor akademesi olan, Göztepe FC London Futbol Akademisi yaz tatiline girmeden son antremanlarını yaptı. Türkiye’nin en köklü futbol kulüplerinden olan Göztepe, İngiltere’de “Göztepe FC London Football Academy” adıyla çalışmalarını sürdürüyor. Türk toplumunu yoğun olarak yaşadığı Enfield bölgesindeki Power League sahalarında sertifika heyacanı vardı

Hüseyin Yüney, Bora Örsel ve Michael Alaile

Göztepe FC London Football Academy’de yıl boyunca ter döken genç futbolcular, ailelerinin katılımıyla, törende sertifika aldılar. Göztepe FC London Football Academy direktör ve koçları Hüseyin Yüney ve Bora Örsel ile minikler koçu Michael Alaile madalya ve sertifaları dağıttılar.Hüseyin Yüney ve Bora Örsel, yeni sezon için şimdiden planlarını yaptıklarını tatil sonrası yine aynı azim çalışma ve disiplin ile çalışmalara başyacaklarını belirtti. Amaçlarının önce saygılı ve disiplinli bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen sorumlular, iyi bir kişilik ve karakterin üzerine iyi futbolcu olmaları için çalışacaklarını sözlerine eklediler. Göztepe FC London Football Academy direktör ve koçları Hüseyin Yüney ve Bora Örsel, ardından profesyonel birer futbolcu olmaları için her türlü bilgi beceri ve desteği vereceklerinin altını çizdiler. Göztepe FC London Football Academy olarak tüm kulüplerle görüştüklerini en iyi oyuncularını önemli kulülere tavsiye ederek profesyonel hayata geömelerini sağlayacakalrını belirtiler.

Aileler bizi arayın

Göztepe FC London Football Academy direktör ve koçları Hüseyin Yüney ve Bora Örsel, akademimiz tüm dünyada örenk alınınlar akademilerdendir. Londra’daki ailelerimiz çok rahatlıkla bizleri arayabilir, konuşabilir.

Gençlerimizi spora alıştırarak enerjilerini spor üzerine yoğunlaştırıyoruz. Aileler bizi arayın, elimizde geleni yapalım diye sözlerieni bitirdiler.

Hüseyin Yüney 07711 142 490

Bora Örsel 07786 263 227

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.