Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Göztepe FC London, kaleci sorununa çözüm bulacak

AVRUPA SPOR/LONDRA - Göztepe Fc London, yaptığı araştırmalar ve çalışmalar neticesinde, Londra’da kaleci eğitimi konusunda eksiklik olduğunu gözlemledi. Göztepe FC London Avrupa Spora yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi: 

Kaleci Academisi

“Göztepe FC London direktörü ve antrenörü  Hüseyin Yüney yılların vermii olduğu profesyonel tecrübesiyle bu eksikliği giderme konusunda yoğun çalışmalar yaparak sadece kaleci eğitimi üzerinde olacak şekilde ek olarak, Kaleci Academisi de açmaya karar vermiştir.”

Hüseyin Yüney şunları söyledi: 

Türkiye’de 15 yıl boyunca 9 farklı kulüpte profesyonel olarak kalecilik yaptım. Futbolu bırakıp emekli olduktan sonra  2012’de İngiltere’ye geldim. Londra’da kaleci antrenörlüğü ve antrenörlük üzerine eğitimler alıp kurslara gittim. Bu eğitimlere devam ederken, farklı akademilerde yaklaşık 3 yıl kaleci antrenörü olarak görev yaptım. Sonrasında Bora Örsel ile birlikte  Göztepe Fc London Academy’i kurduk. Şu an itibariyle de Akademi’de çalışmalara devam ediyoruz.” 

2 Mart Pazartesi 

Hüseyin Yüney ve Bora Örsel  başarılı ve düzenli şekilde yaklaşık 90 öğrenciye futbol eğitimi veriyor. 2 Mart Pazartesi günü saat 5 ile 7 arası çalışmalara başlanılıp haftada 2 gün olacak şekilde devam  edilecek. Adres :  Edmonton County School Powerleague, London, EN1 1HQ

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler bu numaraı arayabilirler. 

Hüseyin Yüney: 07711142490

Anahtar Kelimeler:
Göztepe FC London
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.