Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

Great North Run 2019 Yarı Maratonunda Türk Bayrağı dalgalandı

AVRUPA SPOR/NEWCASTLE-ÖZEL - Dünyanin en büyük yarı maratonu olarak adlandırılan Great North Run koşusu bu yıl da 8 Eylül 2019 Pazar günü, Newcastle şehrinde, Simplyhealth ana sponsorluğunda ve mükemmel bir organizasyonla 39.uncu kez gerçekleştirildi. Yaklaşık 58,000 koşucunun katıldığı bu yarış, cok güzel hava şartlarında ve parkur boyunca destek veren 200 bin kişiyle başarılı bir şekilde icra edildi.

Sir Mo Farah birinci

İngiltere ve dünyanın her yerinden katılımcıların yer aldığı bu uluslararası yarışta erkeklerde Sir Mo Farah 59:07’lik derecesiyle birinci olurken bayanlarda da 1:04:28’lik derecesiyle Kenyali atlet Brigid Kosgei 2014’deki rekoru kırarak birinciliği elde etti.

Kıbrıslı Türk Okan Baysan gururlandırdı

Kıbrıslı Türk kimliğiyle maratonlarda yer alarak bizleri gururlandıran Okan Baysan, Avrupa Spora şunları söyledi: “Her zamanki gibi Kıbrıslı Türk kimliğimle katıldığım bu yarı maratonda, 21 kilometreyi 5153.uncu sırada ve toplam kosucular arasinda ilk 9% içinde tamamlayarak bu parkurdaki en iyi şahsi derecemi elde ettim. KKTC üllkemizi böyle büyük bir organizasyona dahil etmekle büyük gurur duydum ve hem koşucular hem de destek veren binlerce kişi arasında farkındalık yarattığıma inanıyorum.”

Okan Baysan, Kıbrıslı Türk kimliği ile katıldığı yarı maratonda, 21 kilometreyi 5153.uncu sırada ve toplam kosucular arasinda ilk 9% içinde tamamladı

Strazburg, Newcastle, Windsor, Cardiff ve Bilbao

Okan Baysan, önümüzdeki dört hafta içinde 3 farklı yari maratonda daha yer alarak bu yılki koşu sezonunu kapatmayı planlamakta. Böylece Londra’nın merkezinde başlayan Baysan’ın 2019 koşu programı Strazburg, Newcastle, Windsor, Cardiff ve son olarak da İspanya’nın Bilbao şehrindeki gece yarı maratonu ile son bulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.