Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen Avrupa Spor'a konuştu

AVRUPA SPOR/LONDRA-TTFF BAŞKANI ERCEN'DEN AÇIKLAMA VAR:İngiltere Türk Toplumu Futfol Federasyonu  başkanı Osman Ercen Avrupa Spor'a konuştu. Ercen şunları söyledi: "1976 yılından beri faaliyet göstermektedir. Şimdiye kadar görev yapan her başkan ve yönetim kurulu üyelerini minnet ile selamlıyorum. Vefat edenlere Allah’tan Rahmet, yaşayanlara uzun ömürler diliyorum. Yaşayan her  canlının bir ömrü olduğu gibi, her görevin bir sonu vardır. Göreve gelen herkes bir önceki arkadaşından devraldıklarını devam ettirmek ve yeni düşüncelerini hayata geçirmekle mükelleftir. Bende TTFF Başkanı seçildiğim günden itibaren yanımdaki arkadaşlarım ile birlikte hep bir adım ileri gitmeye ve hep yeni projeleri masaya yatırmaya çalıştık.
Başarılı olup olmadığımızı zaman gösterecektir. Ama başkanlık yaptığım süre içerisinde altına imza attığımız her projenin yada çalışmanın gerekliliğine inandım ve her zaman içim rahat oldu. Yalnız benim değil tüm çalışma arkadaşlarımın içi rahat oldu. Çünkü ben ve bizler TTFF ve toplumumuz yararına ne varsa hayata geçirmek için elimizden gelenin fazlasın yaptığımıza inanıyorum.
Şimdi TTFF 21/06/2022 tarihinde Genel kurul yapip yeni  başkan ve yönetim kurulu ile yoluna devam edecek. Yeni seçilecek olan başkan ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar dilerim.ve Tum kulup baskanlarimada yeni sezonda basarilar dilerim Herkesin bilgiği gibi ben başkan seçilmeden önce yıllarca TTFF Nin her alaninda ve her kademesinde hizmet vermeye çalıştım. Bugünden sonra daTTFF nin  bir  neferei olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Yeni başkan ve yönetim kuruluna her konuda yardımcı olacağım. Çünkü benim yolum hizmetten geçer ve ülküm TTFF nin ilelebet yaşamasıdır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Osman Ercen
TTFF Başkanı


İngiltere Türk Toplumu Futfol Federasyonu  başkanı Osman Ercen Avrupa Spor'a konuştu. 


 TTFF 21/06/2022 tarihinde Genel kurul yapip yeni  başkan ve yönetim kurulu ile yoluna devam edecek


 
TTFF Başkanı Osman Ercen ve TTFF Asbaşkanı İrfan Davulcular 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.