Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Güney Londra Binası açıldı

AVRUPA SPOR- Pandemiye bağlı olarak hizmetlerini yarıda kesmek zorunda kalan bina Engin Özdemir tarafından yenilenerek geçen pazar itibariyle tekrar kapılarını açmıştır. Southwark Kıbrıs Türk Derneği çatısı altında Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)  Pekünlüler Derneği, ÇATI, ve Kıbrıs Türk Toplum Merkezi hizmetlerine kaldıkları yerden devam edecektirler. Güney Londra’da başlattığımız bu çalışma sayesinde burada yaşayan Türkler haftanın her günü derneklerin sunduğu çeşitli imkanlardan yararlanabileceklerdir. 


TTFF Başkanı Osman Ercen : Amacımız gençlerimize Türk örf ve adetlerini tanıtmak ve yaşatmak olacaktır. Bunun yanısıra burada yaşayan büyüklerimizi de yalnız bırakmamak adına derneklerimiz birlikte çalışıp ellerinden geleni yapacaktırlar. 

TTFF AsBaşkanı İrfan Davulcualar: “TTFF güney binası bugün itibariyle derneklerimize ve halkımıza açılmıştır. Toplumumuza hayırlı olsun.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.