Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Kahramanmaraş UK - Göksun FC maç sonucu ve özeti

AVRUPA HABER AJANSI (AVA) SPOR SERVİSİ / LONDRA-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu liglerinden TTFF Les Ambasseduers Championship lig maçında Kahramanmaraş UK - Göksun FC karşılaştı. 25 ekim Pazar günü oynanan maçta gülen taraf Kahramanmaraş UK oldu. Kahramanmaraş UK'in rakibi Göksun FC, maçta 2 gol atmasına rağmen kalesinde 4 gol görünce maçtan yenik ayrıldı. 

Maçın özeti

 Kahramanmaraş UK:  4 - Göksun FC:  2

 Goller:

Kahramanmaraş UK: Fatih Demir 2 ve Dion 2 

TTFF Les Ambasseduers Championship lig maçında Kahramanmaraş UK - Göksun FC maçı çok hızlı ve çekişmeli oynandı. Aynı zamanda çok centilmence geçen maç izlemeye değerdi. Maçın sonucu Kahramanmaraş UK:  4 - Göksun FC:  2. 

Poyraz Veysal Çadır AVA SPOR'a özel konuştu

Kahramanmaraş UK yöneticisi Poyraz Veysal Çadır, Avrupa Ajansı Spor Servisimize özel konuştu. Çadır şunları söyledi: 

Kahramanmaraş UK olarak bu sezon hedefimiz İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'ndan birinci lige yükselmek.  İngiltere'nin başkenti Londra'da yetiştirdiğimiz genç oyuncularımızı, Türkiye'deki takımlara transfer yapma.  Londra'da bunu başaran bazı kulüplerimiz var. Neden onlardan biride biz Kahramanmaraş UK olmayalım. Oyuncularımıza güveniyoruz. Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin desteğinide Kahramanmaraş UK takımımızda görmek isteriz. Herkesi maçlarımızı izlemeye davet ediyoruz. Bizleri basın alanında hiçbir zaman yanlız bırakmayan Avrupa Gazetesi ekibine ve sayın Vatan Öz'e ayrıca teşekür ediyoruz"  

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen 

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Osman Ercen ve İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Murat Yakup maçı izlemeye  birlikte geldi. Maç boyunca oyuncuları ve her iki takımıda tebrik eden başarılı bulan Ercen, TTFF daha iyi günlere yakın olduğunu açıkladı.  

Kahramanmaraş UK:  4 - Göksun FC:  2. ​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.