Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

KKTC milli takımı ile Londra TTFF karması Cumhuriyet bayramı maçı

Avrupa Gazete-Avrupa Ajansı (AVA) Spor-KKTC milli takımı ile Londra TTFF karması KKTC’nin 39.uncu Cumhuriyet bayramı için kutlama maçı yapacak.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı İrfan Davulcular, Avrupa Ajansı (AVA) Spor’a özel konuştu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar geçen hafta geldiği Londra'da İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı İrfan Davulcular ile maç izledi.

TTFF Başkanı İrfan Duvalcular şunları dile getirdi:

 “Öncelikle KKTC’mizin Cumhuriyet bayramını kutlarım. Dün İngiltere’den TTFF karmamızla birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne geldik. 14-18 Kasım tarihlerinde KKTC’ye ziyaretimizde maç yapacağız.  KKTC milli takımı ile Londra TTFF karması KKTC’nin 39.uncu Cumhuriyet bayramı için kutlama maçı yapacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda KKTC-İngiltere bayramı birlikte kutlayacak. Tüm saygıdeğer halkımızı bu maçı izlemeye davet ediyorum. ” 

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyon karma ekibi
 
İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyon karması, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39'uncu yılını kutlamak için Yavruvatana uçtu. TTFF Başkanı İrfan Davulcular liderliğinde As başkanı Ozan Beliger, Karma sorumluları Hayri Kartal ve Mehmet Nasifoğulları, Teknik Direktörler Osman Ercen ve Serkan Poyraz, Hakem Sekreteri Ertan Uluçay İngiltere’den KKTC’ye giden ekip arasında. 

TTFF Karma sorumluları Hayri Kartal ve Mehmet Nasifoğulları

TTFF Karması Programı


14 Kasım Pazartesi- 07:30 Ercan havalimanı
Konaklama:  Merit Hotel Lefkoşa.
 
16 Kasım Çarşamba saat 
18:00 KKTC milli takım Londra karması maçı  Atatürk stadı

TTFF KKTC'nin Londra'da yapılan cumhuriyet bayramı resepsiyonuna katıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.