Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

Londra Boğaziçi Futbol Takımı yeni sezona hazır

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Bünyesinde faaliyet gösteren Boğaziçi Futbol Takımının Yönetim Kurulu adına Avrupa Spor’a açıklama yapan Erdoğan Baca, yeni sezon ile ilgili şunları dile getirdi. Baca şöyle konuştu:

ERDOĞAN BACA

“1976 yılından beri Türk Toplumu Futbol Federasyonu çatısı altında binlerce gence spor yaptırma uğraşı içinde olan Boğaziçi kulübümüz bu gün bile 2 takımımız 14 yaşaltı U14 ve 16 yaş altı U16 ile A Takımımızın yanında 35 yaş üstü ve de 45 yaş üstü takımları ile uğraş vermektedir.”

Erdoğan Baca ve Murat Erdoğan

MURAT ERDOĞAN

“Bunun yanında kulübümüz içerisinde bizleri gururlandıran çok değerli sporcularımız da çıkmıştır. Bunların başında Murat Erdogan Türkiye birinci ve de ikinci liglerinde futbol oynayıp bizleri gururlandırmıştır. Hele Galatasaray gibi Türkiye’nin ve dünyanın güzide bir takımında oynaması süperdi. Geçmiş günlerde Murat Erdoğan ile görüşüp konuşma imkanı buldum ve de çok memnun oldum.”

2019 / 2020 SEZONU

Boğaziçi Futbol Takımının Yönetim Kurulu adına Avrupa Spor’a açıklama yapan Erdoğan Baca, sözlerini şöyle sona erdirdi:

“Neyse buradan siz sevgili spor camiasına bir kez daha belirtmek isterimki gerek benim başkanlık yaptığım dönemde veya benden evvel görev yapmış tüm başkanlarıma teşekkür ederim. Tamamıyla Boğaziçi Futbol Takımımızı amatör bir çerçevede bugünlere getirdiğimiz için mutluyuz. Bundan sonrada bu böyle olacak ve böyle devam edecektir. Avrupa Gazetesi spor Servisi aracılığıyla İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu 2019 / 2020 futbol sezonunda mücadele verecek tüm takımlarımıza başarılar diler sorunsuz fair play kuralları icerisinde bir futbol sezonu dilerım. Unutmayalım bizden ötesı yok çünkü biz büyük bir Aileyiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur küçük 2 yıl önce

Selamaleyküm nasılsınız iyi misiniz inşAllah iyisinizdir umarım sizden rıcam var ne olur Yardimci olursanız çok sevinirim benim oğlum var yaşı yedi yaşında futbolu çok seviyor bende olimpiyat şampiyon oldum

Avatar
Ugur 1 yıl önce

ğur küçük :
Selamaleyküm nasılsınız iyi misiniz inşAllah iyisinizdir umarım sizden rıcam var ne olur Yardimci olursanız çok sevinirim benim oğlum var yaşı yedi yaşında futbolu çok seviyor bende olimpiyat şampiyon oldum