Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Londra'da genç Türk yıldızları projesi başlıyor

Velilerimizin, gençlerimizin ve çocuklarımızın dikkatine. UEFA lisanslı ve Premier League akademi tecrübesinin yanı sıra on beş yıllık antrenörlük tecrübesini ve futbol camiasındaki bağlantılarını kullanarak Erol Aydın, Future Stars Football Akademisinin genç yaşına göre tecrübeli yöneticisi Deniz Koca’nın desteği ile Turkish Young Stars London projesini başlatıyor.

Bu proje kapsamında profesyonel takımlara karşı toplumumuzu ve skavutların önünde kendilerini temsil etmeleri için gençlerimize ve çocuklarımıza kaçırılmaz fırsat sunuluyor.

Projenin ana amacı, özellikle ekran bağımlılığı, uyuşturucu, bıçaklı olaylar ve çeteleşme gibi ciddi sorunlarla karşılasan gençlerimizi spora teşvik etmek, sporun içindeki çocuklarımızı da motive edip profesyonel takımların alt yapılarına girme imkânları yaratmak.

Yaş grupları

U7 den U16 (ilk okul 2 den orta okul 11) yaş gruplarında ve böyle bir çalışmaya kendini hazır hisseden tüm oyuncularımızın katılımı bekleniyor.

İlk Chelsea

Chelsea nin Foundationtakımlarına karşı, Chelsea A takımının antrenman ve akademisinin maçlarını yaptığı Cobham tesislerinde Kasım 2018 de gerçekleştirdiği çalışmanın takibinde bu senede Chelsea den benzer bir organizasyon için Erol Aydın a talep geldi. 2016 da Galatasaray Londra Futbol Okulu olarak başlattığı projeyi Bright Youth Football Academy olarak devam ettiren Erol Aydın, hem bu fırsatı toplumumuzun geçlerine sunmak, hem de takım kalitesini arttırmak için yalnız kendi akademisindeki üst seviye oyunculara değil, üst seviye amatör ve yarı-profesyonel seviyede oynayan tüm geçlerimizden oluşan karma takımları kurarak bu fırsatı toplumumuzun gençlerine sunuyor.

Kendi takımında kalarak

Turkish Young Stars London çalışmasına seçilme başarısı gösteren oyuncular kendi takımını bırakmadan, bir kaç antrenmana çıktıktan sonra Chelsea maçına ve ileride diğer özel maçlara çıkabilecek.

Başvuru ve Denemeler

Yapılan başvurular arasında seçilen oyuncular ve özel davet alan oyunculardan oluşan denemeler organize edilecek. Denemelere katılmak için oyuncunun velisinin iletişime geçmesi şart.Velinin gereken bilgileri aşağıdaki belirtilen e-maile veya numaralara mesaj olarak Pazartesi 30 Eylül’e kadar göndermesi gerekmektedir. Denemeler 5 EkimCumartesive 12 Ekim Cumartesi tarihlerinde de yapılacaktır.

Gereken bilgiler: Velinin Adi soyadı, ve cep numarası. Çocuğun adı soyadı, doğum tarihi, bu sezon ve önceden oynadığı takımlar, çocuğun oynadığı mevki ve gerekli duyduğunuz ek bilgiler.

Sponsorlar & Gönüllü Antrenörler

Gençlerimizi spora teşvik ederek yaşadıkları sorunlara önlem olmayı amaçlayan bu prestijli projemizde bize destek olmak isteyen iş adamlarımızın ve bu projemizde gönüllü olarak destek vermek isteyen futbol antrenörlerimizin Erol Aydın ile irtibata geçmeleri rica edilir.

İrtibat

Erol 077 75 94 84 73

Deniz 074 15 32 29 82

Email: [email protected]

Instagram: www.instagram.com/TurkishYoungStarsLondon

Facebook: www.facebook.com/pg/TurkishYoungStarsLondon

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.