Öne Çıkanlar ingiltere Abdullah Ere Prenses Diana Alman ekonomisi Türk vatandaşlarının Ankara Anlaşması Tamamlayıcı Tıb Bedia Okan hayatini kaybetti Ryan Babel Chester Beatty Library ilk kadın

Bu haber kez okundu.

Nou Camp’ın isim hakkı rekor fiyata satılıyor

İspanya La Liga’nın son şampiyonu Barcelona, 2022 yılında efsane stadyumu Nou Camp’ı yenilemeyi planlıyor. İspanya basınında yer alan haberlere göre Barcelona, yeni stadyumun isim hakkını da satmaya hazırlanıyor. İngiltere Premier Lig devleri Arsenal ve Manchester City’nin de başvurduğu yöntem sonrası Barcelona’nın kasasına 270 milyon pound (Yaklaşık 1 milyar 800 bin TL) girmesi bekleniyor.
Bilindiği üzere Arsenal, maçlarını oynadığı Highbury’yi yeniden inşa etmiş, stadyumun isim haklarını da Fly Emirates şirketine satmıştı. Manchester City ise yenilediği Maine Road Stadyumu’nun isim haklarını Etihad Airways’e satmıştı. Arsenal’in yeni evinin ismi Emirates Stadyumu, Manchester City’nin ise Etihad Stadyumu olarak değiştirilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.