Öne Çıkanlar Yasmine Dar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı

Bu haber kez okundu.

ŞAMPİYON, Türk Ocağı Limasol UK

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Woolwich ve Eltham Pazar Futbol Liginin Senior lig kupası olan Win Jones Memorial Bowl finalinde rakibi Springhill United'a karşı 3 -1 galip gelen Türk Ocağı Limasol UK şampiyon olarak Türk Toplumunu gururlandırdı.

Mehmet Gözde şunları söyledi

“Bu başarıyı sağlayan teknik ekibimizi oluşturan Metin Gözde'ye ve Barış Şentürk'e , tüm oyuncularımıza teşekkür ederim. Ayrıca bizlere maça gelerek destek veren herkese özellikte taa Herforshire'dan gelen Trabzonspor UK başkanı Sinan Kaya'ya da teşekkürü bir borç bilirim. Bunların yanında varolmamızın en büyük destekleyicileri olan sponsorlarımıza da sonsuz minnet duygularımı sunmak isterim.”

Türk Ocağı Limasol UK şampiyon olarak Türk Toplumunu gururlandırdı

Türk Ocağı Limasol U21 takımı

Mehmet Gözde : “Sahadaki başarı aslında saha dışında yapılan düzenli ve düzgün çalışmaların sonunda oluşmaktadır. 56 takım ve 5 ligden oluşan ligimizde tek Türk takım olarak en iyi sekreter ödülüne laik görülmek de bizlere ayrı bir motivasyon kaynağı olmuştur.Aynı günde Kıbrıs'taki ana takımımız Türk Ocağı Limasol U21 takımımız da Süper Lig'de, bitime iki hafta kala namağlup şampiyonluğunu ilan ederek kupalarını almışlar ve bizleri ayni günde ikinci kez gururlandırmışlardır.” diyerek başarılarını duyurdu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.